sunde bøger, bøger om sundhed
Foto: PR

sunde bøger, bøger om sundhed

6 bøger til sund vinter: Fra tantra til LCHF

Opskrifter på powerfulde smoothies, tips til psykisk modstandskraft eller smutvejen til et varigt rygestop - her kan du gå på opdagelse i de nyeste bøger om sundhed.

SMID DE EKSTRA KILO MED LCHF

Hvis du gerne vil tabe dig med LCHF (Low Carb High Fat), hjælper denne bog dig med at komme i gang. Grundlæg dine nye sunde vaner med de 65 opskrifter på lækker hverdagsmad.
Diana Kaiser, Ned i vægt med LCHF, Politikens Forlag, 250 kr. Er udkommet.


FÅ ET BEDRE LIV MED TANTRA

Uanset om du er alene eller i et parforhold, kan dit sexliv få et boost ved at lære det spirituelle redskab til fordybelse og selvudvikling. Læs om filosofien bag tantra, og få konkrete øvelser til nybegyndere og øvede.
Anne Sophie Jørgensen, Tantra: Sex, kærlighed og spiritualitet, Nyt Nordisk Forlag, 250 kr. Er udkommet.


SKYD GENVEJ TIL RYGESTOPPET

Glem skræmmebilleder af sorte lunger  denne bestseller lover dig en nem og blid vej til rygestop via en række enkle spørgsmål. Efter 223 siders læsning er du ifølge bogens forfatter, der selv er eksryger, kureret for din afhængighed.
Allen Carr, Endelig ikke-ryger!, Nyt Nordisk Forlag, 100 kr. Er udkommet.

Se flere sunde bøger på næste side

FRUGT PÅ FLASKE

Juicer og smoothies er fulde af vitaminer og mineraler, rige på smag og supernemme at lave, og i denne bog får du masser af inspiration til, hvad du kan fylde i glasset. Prøv f.eks. en rucola-juice med chili og æble, der styrker dit immunforsvar.
Fern Green, Frugt på flaske, Lindhardt & Ringhof, 150 kr. Er udkommet.


LÆS DIG TIL EN STÆRK PSYKE

Den gode nyhed er, at vi alle har den  den psykiske modstandskraft. Du skal bare finde den frem og dyrke den. Videnskabsjournalist Christina Berndt viser dig her hvordan.
Christina Berndt, Sådan tackler du modgang, Gads Forlag, 250 kr. Udkommer 24. september.


SUND MAD MED SYNDIG SMAG

I #Proteinopskrifter finder du brød, kager og is, der er sunde, men samtidig smager godt. Opskrifterne er udviklet af Morten Svane fra bloggen proteinopskrifter.dk. og er bygget op om proteinpulver.
Morten Svane, #Proteinopskrifter, People’s Press, 250 kr. Er udkommet.

LÆS OGSÅ: Supersund på bare 7 dage

LÆS OGSÅ: 15 sporty adventsgaver

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund livsstil