Deltag i fit livings nytårs-bootcamp og vind yogarejse til Sri Lanka

Deltag i fit livings nytårs-bootcamp og vind yogarejse til Sri Lanka

Er du klar til en udfordring i 2015? Så deltag i 10 dages sund nytårs-bootcamp med fit living og Martin Bonde Mogensen, og kickstart dit nye slanke liv på den bedste måde, mens du deltager i konkurrencen om fantastiske præmier.

DET FÅR DU:
Fra 5. januar og 10 dage frem modtager du hver dag en mail med en ny udfordring samt masser af brugbare råd, der giver mere energi, bedre søvn og et varigt vægttab, så du kan kickstarte 2015 på en sund og sjov måde..

Du kan forvente følgende ved at deltage i fit livings nytårs-bootcamp:
• Vægttab
• Mere energi
• Bedre humør
• Sjove opgaver
• Du bliver en smule sundere
• Inspiration til nye gode vaner
• Opgaver direkte i din indbakke hver morgen

SÅDAN DELTAGER DU:
Tilmeld dig bootcampen i boksen nederst på denne side. Så modtager du dagligt et nyhedsbrev med en ny udfordring og deltager i konkurrencen om skønne præmier.

Du modtager en opstartsmail d. 4. januar, og dernæst en mail hver morgen mellem 6.00 og 7.00 i 10 dage, der præcist fortæller dig hvad dagens challenge går ud på. 

Det er gratis, og alle kan deltage.

HVEM ER MARTIN BONDE MOGENSEN:

Martin Bonde Mogensen, 40 år.
Job: Livsstilscoach og indehaver af Kropsinstituttet, hvor han bl.a. arbejder som body-sds-behandler og kropsterapeut. Holder foredrag og står bag „Power Retreat”-rejser til Sri Lanka.
Bøger: Er forfatter til bogen „Den fede faste”, Gads Forlag (2014) og udkommer til foråret med en juicebog skrevet sammen med Zennie Bonde Mogensen, som er psykoterapeut og juiceekspert.
Se mere på: kropsinstituttet.dk

DET KAN DU VINDE:
1. præmie: Yogarejse for en person til Sri Lanka med fly, privat bolig, fuld forplejning, daglig yoga- og meditationsundervisning, bodysds- og ayervediske behandlinger, personlig kostplan og meget mere. Se mere om rejsen her på kropsinstituttet.dk. Værdi: 23.900 kr.
2. præmie: Weekendophold for to personer på Kurhotel Skodsborg med overnatning, 2-retters middag, morgenbord, fri adgang til spa & fitness m.m. Se mere på skodsborg.dk Værdi: 5.000 kr.
3. præmie: 2 x gavekort fra Carite til køb af træningstøj m.m. på sport24.dk. Se mere på carite.dk. Værdi: 1.500 kr.
4. præmie: 10 x abonnement på fit living i seks måneder. Værdi: 339 kr.
5. præmie: 10 x „Den fede faste”, Martin Bonde Mogensen. Værdi: 249 kr.

Obs: Når du deltager, accepterer du samtidigt at modtage fit livings og Kropsinstituttets nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Slankekur og Yoga