høretelefoner til træning
Foto: Getty Images Få tips til de helt rigtige høretelefoner til din træning

høretelefoner til træning

7 høretelefoner, der får dig til at løbe hurtigere

Optimer din træning med din yndlingsmusik og de helt rigtige høretelefoner. Hvad med fx et par trådløse, der også kan registrere din træning og måle din puls?

Du kan øge din præstationsevne med med 15 procent, når du lytter til din yndlingsmusik under træning.

SVED- OG VANDAFVISENDE
HVAD:
Reflect Mini 2 Trådløse, JBL, 799 kr.
HVEM: Til dig, der elsker at træne ude i al slags vejr.
HVORFOR: De nye JBL Reflect Mini 2 sportshovedtelefoner er designet til bevægelse og en aktiv livsstil. De er lette, har god pasform og langtidsholdbart batteri. Med vand- og svedafvisende teknologi er hovedtelefonerne også et oplagt valg til dem, der elsker at træne ude i al slags vjer både sommer og vinter.  Derudover har de refleksfarvet ledning, som optimerer din sikkerhed, når du træner i mørke.

LANG BATTERILEVETID 

HVAD: Powerbeats3 Wireless, Beats, 1.490 kr.
HVEM: For dig, der er on the go og bruger dine høretelefoner ofte.
HVORFOR: Med disse høretelefoner får du ørekroge med i forskellige størrelser, så du er sikret, at de passer til netop dine ører. De er svedafvisende, så du kan give den ekstra gas, og med 12 timers batterilevetid holder de også under selv de længste træningspas. Er du på vej til træning og er løbet tør for strøm, skal du blot oplade dem i fem minutter for at få en hel times afspilningstid. Høretelefonerne fås i flere forskellige farver. 

LÆKKER LYD

HVAD: Freedom, Jaybird, 1.449 kr.
HVEM: Hvis du har brug for god lyd og den helt rette pasform, er det her høretelefonerne for dig.
HVORFOR: Trådløse høretelefoner, der leverer en ren og klar lyd. Batterilevetid på op til fire timer og en opladerklip, så du kan forlænge batteritiden yderligere fire timer on the go. Der medfølger ørefinner og ørepropper i forskellige størrelser, så du får den helt rigtige pasform. Derudover kan du både vælge at sætte dem foran eller bag ved øret, hvilket er ret praktisk under træning.

 

INDBYGGET PULSMÅLER

HVAD: Sport Pulse Wireless, Jabra 1.199 kr.
HVEM: Til dig, der både ønsker god lyd og pulsmåler til din træning.
HVORFOR: Nu bliver det endnu nemmere at arbejde med din puls under træningen. Med disse høretelefoner får du nemlig indbygget pulsmåler, der måler din puls via dit indre øre. De tilhørende ørepropper reducerer støjen omkring dig, så du får en bedre lydkvalitet, og så er de desuden trådløse. Du slipper derfor for generende ledninger. Batterilevetiden er fem timer.


GOD PASFORM

HVAD: SoundSport Pulse, Bose, 1.999 kr.
HVEM: Til dig, der har brug for både musik og pulsmåler til at registrere dine præstationer og ikke mindst motivere dig.
HVORFOR: Disse høretelefoner er udviklet til at styrke din træning. Med indbygget pulsmåler får du mulighed for at følge din puls under træningen og samtidig registrere din præstation. Hent Bose Connectappen, der registrerer det hele fra dine høretelefoner. Du får fem timers batterilevetid til trådløs brug og med en lettilgængelig knap kan du styre musikken under træningen. Designet gør, at der bliver skabt en forsegling i øret med den udvidede vinge, der øger komforten, og som holder høretelefonerne på plads under intens træning.


COOL DESIGN
HVAD: Beoplay H5, B&O Play, 1.999 kr.
HVEM: Perfekt til dig, der vægter stilrent design lige så højt som god kvalitet, og som ikke sveder oceaner under din træning. HVORFOR: Høretelefonerne egner sig bedst til en mere rolig træning som en cykeltur, rask gåtur eller til din styrketræning. De er trådløse, så du slipper for at blive forstyrret af ledninger under din træning, men de har dog en knap, der gør det nemt for dig at regulere lyd, pause og skifte nummer. Der er magnet i hvert ørestykke, så du nemt kan tage dem af under træningen og lade dem hænge rundt om halsen. Fås i rosa, grøn eller sort og har en batterilevetid på fem timer.

TRACKER DIN TRÆNING

HVAD: Gear IconX, Samsung, 1.799 kr.
HVEM: Til dig, der gerne vil tracke din træning.
HVORFOR: Her slipper du helt for ledninger, da det kun er selve øresneglen, der sidder i øret. Der medfølger forskelige øresnegle, så du er sikret den perfekte pasform. Du får også en nem touch-betjening til høretelefonerne. Du kan nu tracke din træning uden at have telefon eller ur med under din træning. Gear IconX holder dig opdateret med hastighed, distance og tids- og kalorieforbrug. Du synkroniserer bare din Gear IconX med din smartphone i appen S Health efter træningspasset. Du kan også gemme din musik på høretelefonernes interne hukommelse, hvor der er plads til op til 1.000 sange, eller afspil direkte via Bluetooth. Der medfølger etui, du kan beskytte dem i, når du ikke bruger dine høretelefoner, og så fungerer det også som oplader. Smart!

Se, hvad vi ellers skriver om: Musik og Træning