Mascara test

Foto: PR

Mascara test

fit tester: Mascara

Den skal være nem at bruge, give flotte vipper og helst kunne holde til det hele – også træningstimer og cykelture i dårligt vejr. Vi har testet mascaraer – se, hvilken der levede bedst op til alle vores krav.

Den skal være nem at bruge, give flotte vipper og helst kunne holde til det hele – også træningstimer og cykelture i dårligt vejr. Vi har testet mascaraer – se, hvilken der levede bedst op til alle vores krav.

NEM AT BRUGE
Yves Rocher, Mascara Volume Eilxir Black, 139 kr.

BRUGBARHED: Børsten er udformet som et lille juletræ og er let at benytte. Dog efterlader den ikke så vanvittigt meget mascara på vipperne, så du slipper ikke for at stryge et par gange.

HOLDBARHED: Denne mascara siger ikke noget specifikt omkring holdbarheden, men en cykeltur i regnvejr og en fitnesstime klarer den i hvert fald i fin stil.

RESULTAT: Yves Rocher lover fyldige vipper, men fylde er der ikke så voldsomt meget af. Til gengæld får du flotte lange og langtidsholdbare vipper.

STJERNER: 3/6LANGTIDSHOLDBARE VIPPER
Nilens Jord, Mascara Open Simply Volume, 149 kr.

BRUGBARHED: Denne mascara er udstyret med et krumt børstehoved, som desuden er til den store side, og det kræver lidt tilvænning at blive helt fortrolig med denne mascara.

HOLDBARHED: Den flytter sig ingen steder! Selv efter en lang dag på job med cykeltur frem og tilbage OG en times spinning, klarer den sig til topkarakter.

RESULTAT: Du får fyldige og fint buede vipper, der holder, men vejen til målet kræver en god portion koncentration pga. den specielle børste.

STJERNER: 3/6LAAANGE VIPPER
La Roche-Posay, Respectissime Extension Mascara, 159 kr.

BRUGBARHED: Børstehovedet er perfekt i størrelsen – ikke for stort og ikke for lille. Det gør det let at fordele farven på vipperne og få selv de helt små hår med.

HOLDBARHED: Den holder virkelig godt. Smitter hverken af eller laver rande under eller over øjnene. Og det var endda, selvom dagen sluttede med en løbetur i kulde og blæst.

RESULTAT: Drømmer du om længere vipper, der holder i al slags vejr, så er denne mascara et supermatch.

STJERNER: 5/6

FITS FAVORITØKO TIL SARTE ØJNE
Annemarie Börlind, Precision & Care Mascara, 185 kr.

BRUGBARHED: Børstehovedet på denne øko-certificerede mascara udviklet til sarte øjne er helt klassisk i sin form og størrelse og fungerer fint.

HOLDBARHED: Det er jo egentlig et no go at sove med mascara på, men skulle det ske, så glæd dig over, at dette produkt IKKE giver dig pandaøjne. Den er nemlig superholdbar.

RESULTAT: En virkelig fin mascara til dig, der elsker økologi og ikke bryder dig om følelsen af tunge vipper. Perfekt til hverdagsbrug, men fyldige bambivipper giver den derimod ikke.

STJERNER: 4/6MASSER AF FYLDE
Oriflame, Beauty Wonder Lash Mascara, 140 kr.

BRUGBARHED: Superfint lille børstehoved, som er nem at bruge og gør det muligt at få samlet og farvet selv de mindste vipper. Effektiv er den også – efter få strøg er du i mål.

HOLDBARHED: Efter en lang dag på job eller en søndag med eftermiddagslur på sofaen kan den desværre godt have tendens til at kravle en smule ned på kinderne, øv.

RESULTAT: Du får masser af fylde, mens du må kigge langt efter mere længde på vipperne og den lange holdbarhed.

STJERNER: 3/6TIL SPORTSTASKEN
Clinique, Lash Power Feathering Mascara, 190 kr.

BRUGBARHED: Børstehovedet på denne vandfaste mascara fra Clinique er til den store side, så du skal være lidt forsigtig under påføringen.

HOLDBARHED: Trods en løbetur i fugtigt vejr holder den sig flot på vipperne. Selvom den er vandfast, fjernes den dog let med varmt vand – og det er smart!

RESULTAT: Denne mascara er ideel til træningsdagene, og den holder sig på vipperne – præcis som den lover. Vipperne bliver flot definerede og giver fin volumen.

STJERNER: 5/6

GOD TIL TRÆNING

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed