TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Find de rigtige skønhedsprodukter

Find de rigtige skønhedsprodukter

Giv din krop et fugtboost

Sol, strand og vand udtørrer hud og hår. Men hjælpen er på vej. Vi har fundet de bedste produkter med masser af fugt, så du kan nyde sommeren uden bekymringer.

KROP

KØLENDE
Aftersunlotion med øjeblikkelig køleeffekt. Cremen er med Aloe vera, der tilfører huden fugt. Den fedter ikke og absorberes hurtigt. Indeholder ingen parabener. Piz Buin After Sun Soothing and Cooling Moisturising Lotion, 200 ml, 110 kr.

AFTERSUN
Husk at forkæle din hud efter en dag i solen, så hjælper du den godt på vej med fugt og næring. Økologisk ekstrakt fra agaveplanten har naturlige fugtbindende egenskaber og en reparerende effekt. Coola Radical Recovery After sun Lotion, 180 ml, 239 kr.

GOD TIL PRISEN
Inden huden for alvor kan tage imod fugt, er det vigtigt med en god og nærende bodyscrub, der renser og fjerner døde hudceller. Jojoba- og saltkorn fjerner effektivt det yderste lag døde hudceller og efterlader huden silkeblød. Indeholder ingen parabener. Plaisir Smoothing Salt Body Scrub, 200 g, 100 kr.


REN & MILD
Økologisk body wash, som opfrisker uden at udtørre og efterlader huden blød, glat og fuldstændig ren. Trilogy Botanical Body Wash, 500 ml, 249 kr.

HUSK FØDDERNE
Fodcreme med sheabutter og hyldeblomst, der giver huden fedt og fugt. Smør fødderne ind om aftenen, så huden får mulighed for at trække cremen ind hele natten, så du kan vågne op med velplejede bløde fødder. Baby Foot Fodcreme, 80 g, 119 kr.

SUPERFOOD
Parabenefri og mild bodylotion med superfooden granatæble, der indeholder gode antioxidanter – også til din hud. Derudover sørger macadamiaolie for masser af fugt. Matas Granatæble Bodylotion, 400 ml, 60 kr.


ANTIAGE
Sesamolie, shea- og kokosfrøsmør plejer og beskytter huden mod fugttab og gør den blød. Jasmin- og ylang ylang-olier forebygger hudens ældning. Native Botanicals Moisturising Body Lotion, 250 ml, 95 kr.

FUGT UNDER BRUSEREN
Mild showergel, der renser huden uden at udtørre. Din hud føles ren og blød ˆ klar til fugtgivende bodylotion. Beauté Pacifique Gel Douche Veritable, 200 ml, 165 kr.

EKSTRA ENERGI
Cremet lotion, der beskytter huden mod tørhed. Plejende planteolier fra havtorn, stokrose og sheasmør giver energi og glans til hud og sind. Weleda Sea Buckthorn Replenishing Body Lotion, 200 ml, 159 kr.


TIL SART HUD
Husk altid at smøre huden ind efter hvert bad. Fugtgivende lotion til den sarte hud, da den hverken indeholder alkohol, parabener eller parfume. Vita Liberata Moisture Boost Body Lotion, 175 ml, 120 kr.

BLØD & GLAT
Kickstart din hud, når den føles tør, træt eller ru. Fugtgivende og peelende scrub. Comwell Spalosophy Body Scrub, 400 ml, 100 kr. 

Tip: Din hud og dit hår har brug for fugt. Både indefra og udefra. Husk altid at drikke rigeligt med vand.HÅR

EKSTRA FUGT

Når det handler om fugt, glemmer vi ofte håret, men det er mindst lige så udsat som krop og ansigt, og sol og varme kan give tør, trist og spaltet hår. Forkæl lokkerne med en genopbyggende hårkur til tørt og solskadet hår med jojobaog kokosolie og sheasmør. Giver håret glans, tilfører næring og en ekstra dosis fugt. Bør virke i håret i 5-10 minutter. Weleda Oat Treatment, 150 ml, 145 kr.

MULTIOLIE
Nærende og fugtgivende multiolie til krop, ansigt og hår. Brug den i håret som en kur, hvor den skal virke 10 minutter på tørre spidser og længder. Kom derefter shampooen direkte i håret uden vand, så er olien nemmest at vaske ud. Vichy Nutriextra Huile Extraordinaire, 125 ml, 159 kr.

FUGTGIVENDE VASK
Blommeekstrakt og hyaluronsyre sikrer fugtighed i dit hår, så udtørring undgås. Antioxidanterne virker ved at bekæmpe de såkaldte frie radikaler og dermed undgå, at dit hår tager skade af solens UVstråler. Shampooen…renser…forsigtigt, og balsam giver elasticiteten tilbage til håret. 1. Davines Replumping Shampoo, 250 ml, 200 kr. 2.‚Davines Replumping Conditioner, 150 ml, 190 kr.


SPRAY ON
Giver håret fugt og glans samt sørger for, at det er blødt. Hav den med i tasken, og brug den i løbet af dagen. Philip Martin’s Revitalizing Spray, 100 ml, 199 kr.

NEMT AT REDE
Mild og skånsom hårkur, der er tilsat kollagen, som binder fugt til det enkelte hårstrå. Silicium gør håret blødt og nemt at rede igennem. Uden parfume og parabener. Matas Luksus Hårkur uden parfume, 200 ml, 45 kr.

KNÆKFRI
Maske, der trænger dybt ind i håret og reparerer det, hvilket reducerer risikoen for brud. John Frieda Full Repair Deep Conditioner, 150 ml, 89 kr.

GENOPBYGGER
Genial til tørt og skadet hår. Linolog hyaluronsyrer, der også findes i yngre hår, trænger ind i hårstrået og genopbygger selv meget tørt eller skadet hår. John Masters Organics Honey & Hibiscus Hair Reconstructor, 118 ml, 339 kr.

 

Derfor er fugt vigtigt

Din hud udfylder en vigtig, beskyttende funktion for kroppen ved f.eks. at holde bakterier ude. Det er vigtigt, at vi ikke mister for meget væske ved fordampning.Hvis hudens barriereeffekt nedsættes, fordamper der for meget vand fra huden, og så bliver den tør, hvilket kan medføre kløe, rødmen og rynker vil blive tydeligere. Huden har et naturligt vandindhold og indeholder desuden fedtstoffer, som bidrager til at forhindre, at fugten i huden forsvinder, og at huden tørrer ud. Når huden ikke har tilstrækkeligt naturligt fedt, eller når fedtet forsvinder, mister huden sin evne til at beskytte. Kilde: Sundhedsguiden.dk og Exuviance.dk

 

ANSIGT

SILKEBLØD

Creme, som tilfører din hud masser af fugt og gør den silkeblød, glattere og giver et sundt udseende. Har en antiageffeekt og kan bruges både dag og nat. Nature Pharmacy Caviar Proactive Cream + Silkprotein, 50 ml, 245 kr.

BLØDE LÆBER
100 % økologisk læbepomade, der tilfører dine læber beskyttelse og fugt, så de bliver bløde og velplejede. Estelle & thild Lip Balm Naturel, 30 ml, 149 kr.

GIVER GLANS
Fugttilskud, der med det samme gør din hud blød og smidig. Indeholder en blanding af vitaminer, som lindrer og genskaber tør og livløs hud samt hyaluronsyre, der gør huden glat og giver glans. Brug den en gang om ugen om sommeren. Akademikliniken Pro Lipid Delivery Mask, 100 ml, 620 kr.


EKSTRA PLEJE
Et fugtgivende serum booster hudens glød og giver en frisk og ensartet hudtone. Dette serum modvirker, at der dannes frie radikaler i huden som følge af f.eks. UV-stråling, så brug den dagligt under solcremen.Vichy Idealia Life Serum, 30 ml, 339 kr.

FUGT PÅ SPRAY
Stabiliserer hudens pH-værdi. Brug den morgen og aften på nyrenset hud og i løbet af dagen, når du har brug for ekstra friskhed og fugt. Vita Liberata Petide Mist, 100 ml, 199 kr.

TIL DIN ØJNE
Letabsorberende øjencreme med en hyaluronsyreformel, som indkapsler hudens egen naturlige fugt, uden at den er tung eller føles fed. Aloe vera køler og fugter, og cremen hjælper også mod sorte rande under øjnene. Mario Badescu Hyaluronic Eye Cream, 14 ml, 250 kr.’


SUND OG VELPLEJET
Giv dit ansigt et fugtboost en gang om ugen. Ansigtsmaske med økologisk avokadoolie, der gennemfugter din hud. Hvid hibiscusekstrakt får huden til at fremstå sund og velplejet ved hjælp af det høje indhold af vitaminer og mineraler. Indeholder ingen parabener. Comwell Spalosophy Moisturizing Face Mask, 75 ml, 79,95 kr.

BEROLIGER
Indeholder fugtgivende hyaluronsyre, der hjælper huden til at holde på fugten. Kildevand giver øjeblikkelig fugt samt styrker og beroliger. Din hud bliver blød og smidig og får en smuk glød. Vichy Aqualia Day Spa Open, 75 ml, 245 kr.

FUGTSPLASH
Creme, som sørger for en intens fugtning af huden ved at styrke bindingen mellem cellerne. Det bevarer nemlig fugten i huden, og gør den blød og fuld af sund glans. La Roche-Posay Hydraphase intense Riche, 50 ml, 185 kr.

Mangler din hud fugt eller fedt?

Det kan være svært at skelne, om huden mangler fugt eller fedt, når den bliver tør og sensitiv som følge af sommerens høje temperaturer. Fugtfattig hud: Huden føles tør og stram, samtidig med at den nemt bliver irritabel med kløe og rødme. Den bliver let påvirket af udefrakommende faktorer som store temperaturforskelle, luftfugtighed og vejrskift. Lyder det genkendeligt, skal du i gang med at fugte og booste din hud. Fedtfattig hud: Huden bliver ru og tør, og den sprækker og kan blive øm. Desuden kan den have tendens til at skalle, og rynker træder tydeligere frem. Fedtfattig hud kan være genetisk eller årstidsbestemt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Sol og Solfaktor og solcreme