TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

gratis yoga i det fri

gratis yoga i det fri

Kom til yoga i det fri

Kom til gratis yoga-event i Nørrebroparken to lørdage i august.

Ryk ud på græsset, og dyrk yoga under åben himmel, når YogaStream går live to lørdage i august. Alt hvad du skal gøre er at sætte kryds i kalenderen og reservere en time eller to til at trække vejret og mærke din krop i selskab en masse andre yogis eller yogi-wannabes.

Lørdag d 13. august kl 12-14
Stine Brink udfordrer din balance og koordination, når hun byder op til dans i en akrobatisk yoga for to. Så tag din kæreste, ven eller veninde med i parken, eller kom alene og team op med én, du endnu ikke kender.  
Lea Nash forkæler din krop og dit sind med en omgang blid og udstrækkende yin-yoga - særligt godt for sportsudøvere og folk med stramme, usmidige muskler.

Lørdag d 20. august kl 12-14
Hrönn Kold Siguroardóttir, indehaver af YogaPlace, starter dagen ud med et vinyasa flow, der giver masser af styrke og smidighed, og som efterlader dig glad i krop og sjæl. 
Anne Goncalves får din puls ned og giver dig ro i krop og sind, når hun guider dig igennem en afstressende yin-yogasekvens. Det giver ikke bare ro i hovedet – det virker også som en detox for kroppen.

YogaStream Live er for alle – begyndere som øvede – og så er det helt gratis. Du skal bare møde op i løstsiddende eller fleksibelt tøj - evt. med en yogamåtte under armen (du kan også bare bruge græsset som underlag) og en flaske vand. Vil du være med til yin, kan det være en god ide med en varm trøje og et par sokker, da det er meget stilleliggende.

Tilmelding er ikke nødvendig, men for at få et overblik over hvor mange, der ca. dukker op, så meld dig gerne til på Facebook-siden her. Se mere på yogastream.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Yoga