TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

træniingsudstyr
Foto: PR Nyt træningsgear gør booster din motivation

Boost motivationen med nyt gear til din træning

Hold formen med effektivt træningsgear. Det booster motivationen og gør træningen endnu sjovere.

SJIPPETOV

Det hverken fylder eller vejer meget i tasken, og så kan du sjippe hvor som helst. Har du et træningsprogram uden vægte, du skal lave på ferien, kan du nemt og effektivt få pulsen op mellem programmerne ved at sjippe. Sjippetov, Nike, 350 kr

 

BADEDRAGT

Hvad er mere oplagt end at svømme et par baner langs poolkanten eller tage en dukkert i havet? Gør det tidligt om morgenen, og nyd roen, inden de andre vågner, så kan du altid tage en lur på briksen senere. Badedragt, Moshi Moshi Mind, 599 kr.

LØBESKO

Hop i løbeskoene, og forbrænd lidt ekstra kalorier, mens du ser byen. Det er supernemt og kræver blot et par løbesko, der hverken fylder eller vejer ret meget i rejsetasken. Sko, Adidas, 1.599 kr.

ELASTIK

Dette lille vidunder er et must! Den er en god og effektiv ven til dine styrkeøvelser og fylder ingenting. Faktisk kan den snildt være i din håndtaske – så kan du få sat lidt træning ind, når du står og venter på flyafgang. Elastik, Carite hos sport24.dk, 25 kr

 

BOKSEHANDSKER

Her skal du bruge en modstander, men det er effektivt og sjovt. Du kan motionere med din kæreste, søster eller en helt tredje træningsmakker, der er med på at få lidt aktivitet ind i ferien. Alting er bare lidt sjovere, når man er to! Pletter, Adidas, 695 kr. Boksehandsker, Fit4fight, 349 kr.

LØBEBÆLTE

En god løsning til dine gå- og løbeture, når du kun skal have det højst nødvendige med. Bæltet sidder tæt ind til kroppen og har plads til din smartphone, så du kan få det perfekte snapshot fra ferien. Bæltetaske, Spibelt, 200 kr. 

SLYNGETRÆNER

Slyngetræneren kan sættes op de fleste steder og gør det nemt at træne hele kroppen igennem på din ferie, fordi du ikke skal bruge andet end slyngetræneren og din egen kropsvægt. Og så er det lidt mere udfordrende end anden ferietræning! Tilpas sværhedsgraden efter dit niveau. Slyngetræner, Kettler hos Fitnessgruppen.dk, 299 kr.

TRÆNINGSUDSTYR

Skal du i sommerhus, kan du tage træningsudstyr med, der vejer lidt, men stadig ikke optager for meget plads, for eksempel kettlebells eller små håndvægte. Kettlebell, 8 kg, 269 kr.

SLIDERS

Sliders er et perfekt redskab til dine øvelser, der kan laves hvor som helst, for eksempel på gulvet på hotelværelset. Sliders er plader, der kan glide på gulvet, og som både styrker din udholdenhed, styrke og stabilitet. De vejer og fylder ingenting i kufferten, og så kan de medbringes alle steder. Sliders, 6-Directions, 295 kr. 

AKTIVITETSUR

Uret vil minde dig om, hvis du bliver lidt for afslappet og ikke bevæger dig nok. Du skal nemlig fortsat gå minimum 10.000 skridt om dagen, også selv om det er ferie. Så husk at gå en ekstra tur langs vandkanten, eller tag med hele familien på byrundtur. Ur, Garmin, 1.199 kr

Se, hvad vi ellers skriver om: Løb og Træning