Sunde apps, der hjælper dig med at holde den sunde livsstil
SPONSORERET indhold

Track din sundhed: 6 apps, der holder dig i form

Har du svært ved at holde styr på, om du får drukket nok vand, gået nok skridt og alle de andre målsætninger, du har sat dig? Så track din sundhed

Af: Stefanie Curtis & Susanne Knutzen Foto: Getty
01. maj. 2017 | Sundhed | Fit living

HVAD: Det er blevet superpopulært at tracke sin sundhed. ikke kun på grund af blærfaktoren, men fordi det rent faktisk kan motivere og give et overblik over dit aktivitetsniveau, din kost, din søvn, eller hvad du ønsker at forbedre i dit liv.

HVORFOR: Når du registrerer dine handlinger, bliver du bevidst om, hvordan det står til på sundhedskontoen, og hvad du kan blive endnu bedre til. Brug det til at motivere dig og nå i mål med dine nye, sunde vaner.

HVORDAN: Brug telefonen til at tracke din sundhed, og lær dig selv bedre at kende. Har du en iPhone, kan du bruge appen ‘sundhed’, der hjælper dig med at samle alle dine oplysninger. Derudover guider den dig til, hvilken app der passer bedst til dig og din sundhed.

Herunder har vi samlet seks apps, som bliver brugt flittigt af redaktionen.

6 GODE APPS TIL DIN SUNDHED & TRÆNING


RUNKEEPER & A HIIT INTERVAL
Kniber det med både at holde styr på intervallerne og samtidig flytte benene? Så er der to app's du kan prøve. Med A HIIT Interval kan du indlægge dine egne intervaller - og bagefter bare tænke på at løbe. Med appen Runkeeper kan du ned til mindste sekund planlægge dine løbeture - lige fra længden på din opvarmning til antallet af intervaller og deres længde, supersmart. Både A HIIT Interval og Runkeeper kan downloades gratis i App Store.

NTC
Nike+ Training-appen NTC er en trænings-app med over 100 træningsprogrammer til hjemme såvel som i centeret. Med programmer og videoer af træningen får du din egen personlige træner, der hjælper dig igennem træningen. Vælg træning ud fra niveau, intensitet, redskaber og hvor meget tid du har. Nike+ Training, gratis i App Store.

COACH 5K
Vil du i gang med at løbe, eller er løbeformen blevet skudt i sænk på grund af en skade, kan appen Coach to 5K anbefales. Med den i ørerne bliver du guidet til at nå de magiske 5 km med succes. En stemme fortæller dig, hvornår du skal skifte mellem at løbe og gå undervejs på din tur, så du lærer at løbe længere og længere uden fare for at overanstrenge kroppen. Coach to 5K kan fås i App Store og koster 16 kr.

MENTALTRÆNING
Trænger du til at komme ned i gear? Så er det appen Mentaltræning skabt af mentaltræner Jørgen Svenstrup, du skal prøve. Det tager kun 15 minutter at give dig selv en sund pause. Mentaltræning koster 39 kr. og kan fås i App Store.

WATERLOGGED
App'en udregner, hvor meget vand du skal drikke dagligt ud fra din vægt. Og bipper, når det er tid til at tage en tår. Appen er en god følgesvend og samtidig ens dårlige samvittighed de dage, hvor man er lidt bagud med ens daglige vandindtag. Den er enkel og nem med små sjove features. Waterlogged er gratis og kan fåes i App Store.

Anbefalet til dig