Dekorer dine rammer
Foto: Christian Petersen
BoligLiv

Dekorer dine rammer

Dekorer dine rammer

Del på

Giv dine gamle rammer et nyt look med maling, tapet, similisten, flæser og meget mere.

Af Nicoline Olsen 09.sep.2010 LivsstilFyld en hylde eller to med en hel samling gamle rammer, som du har customized efter smag og behag. Rammerne er alle trærammer fra Panduro Hobby.

KANT AF UDKLIP: Rammen på øverste hylde til venstre er blevet malet sort med hobbylak, og derefter er der limet udklip fra et magasin rundt om rammekanten, og til sidst har den fået klar lak. Motivet i rammen er også klippet ud fra et magasin og sat på karton.

LAG PÅ LAG: Den røde ramme på øverste hylde er blevet malet med rød hobbylak. Motivet er et gammelt indisk postkort monteret på sort karton og derefter på et stykke
tapet.

SIMILI: Den lille pink ramme på nederste hylde er malet med hobbylak, og derefter er der klæbet similisten på (fås hos Panduro Hobby). I rammen sidder et gammelt familiefoto.

MED FLÆSER: Den store pink ramme på nederste hylde er malet med pink hobbylak, og derefter er der limet lyserøde stofblade på fra en stofrose, der er skilt ad. Bladene er limet fast med limpistol. Motivet er et udklip fra et magasin.

Tapet fra Mandrup-Poulsen Tapeter ‘Eijffinger Flo’, hylder fra Ikea, lampe, cupcake lys, sølvdino og lille vase fra Area. Honningbæger fra Fil de Fer. Sølvramme fra Con Amore.


Del på
Kommentarer (0)

Henter...