Belgiske vafler
Foto: Alamy | Sprøde belgiske vafler.
Hjemmet

Opskrift på belgiske vafler

Belgiske vafler

Del på

Hvem siger gæsterne altid skal komme til middag? Inviter til en eftermiddag med hygge og hjemmebagte belgiske vafler.

Af Sandra Leigh Draznin | 16.dec.2015 | Mad

45 MIN.

Ca. 8 stk. belgiske vafler

Belgiske vafler

1 æg

2 spsk sukker

1/4 tsk vaniljesukker

1 usprøjtet citron

100 g hvedemel

1/2 tsk natron (eller 1/4 tsk bagepulver)

1 knsp salt

1 1/4 dl kærnemælk

25 g smør

 

Tilbehør:

Is og/eller syltetøj

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Type

Kategori

Sådan laver du belgiske vafler

1. Del ægget i blomme og hvide. Pisk æggeblommen sammen med sukker, vanilje og fintrevet citronskal.


2. Bland de tørreingredienser og rør dem i dejen skiftevis med kærnemælken.


3. Tilsæt smeltet smør.


4. Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen.


5. Bag dejen i et vaffeljern og server de lune vafler med rørt vaniljeis eller syltetøj.

 

SE OGSÅ: Lune hasselnøddevafler

SE OGSÅ: Franske vafler

SE OGSÅ: Spinatvafler med laks

Læs alt om vafler
Del på
Kommentarer (0)