Mættende frokostsalat med roastbeef
Let og lækker salat, der mætter. Den lækre kombi af spinatblade, cherrytomater, oliven og parmesanost passer perfekt til en rest kold roastbeef. Se hvordan. du laver salaten her:
Ingredienser
200 g kold roastbeef
100 g spæd spinat eller snittet romainesalat
1 dl små sorte oliven
200 g cherrytomater
30 g friskrevet parmesan
2 spsk. god ekstra jomfruolivenolie
flagesalt
friskkværnet peber
Dressing:
5-6 spsk. god mayonnaise f.eks. Hellmanns
1 tsk. dijonsauce
1 tsk. worchestershiresauce
2 spsk. citronsaft
1 lille fed presset hvidløg
salt og peber
Pynt:
3-4 spsk. ristede mandelflager
1 dl friske basilikum blade
Tilbehør: ristede skiver italiensk flute og tapenade
Sådan laver du salat med roastbeef
1. Læg kødet i en fryseegnet plastpose, og kom det i fryseren 1 time. Skær kødet i meget tynde skiver med en god skarp kniv.
2. Skyl spinaten grundigt, og afdryp den godt i en si. Fordel spinaten i bunden af et fad. Læg kødet herover. Pynt med oliven, halve cherrytomater, parmesanost og olivenolie. Krydr med salt og peber.
PRØV OGSÅ: Biksemad de luxe med roastbeef
3. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten. Drys mandelflager og basilikumblade over lige før servering.