Makronsnitter med blåbær
SPONSORERET indhold

Makronsnitter med blåbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sprødt og blødt i skøn forening: Prøv de lækre snitter med blåbær.

Af: Hendes Verden Foto: Hendes Verden
11. jan. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 12 stk.

Ingredienser

1 portion mørdej (se Hindbærsnitter med ølandshvedemel)

Fyld:

2½ dl blåbærmarmelade

Makronmasse:

200 g marcipan
50 g mandelmel eller smuttede malede mandler
3 æggehvider
100 g sukker
1½ spsk. sukker

Pynt:

sigtet flormelis

Sådan gør du

  1. Lav en portion grunddej.
  2. Rul dejen ud til en 20 x 28 firkant, og læg den i en bradepande med bagepapir. Smør marmeladen over.
  3. Riv marcipanen på rivejern. Pisk æggehvider stive. Tilsæt de 100 g sukker lidt ad gangen under piskning til en sej marengs. Rør marcipan og mandelmel i.
  4. Fordel makronmassen over marmeladen. Drys med sukker. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 45 min.
  5. Afkøl og skær den i snitter. Pynt med sigtet flormelis

Anbefalet til dig