cheesecake i glas
SPONSORERET indhold

Nemme cheesecakes i glas

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Cremet vaniljecheesecake i glas toppet med syltede kirsebær, kirsebærsirup og havreknas og serveret i små, fine glas. Lynhurtig og toplækker dessert.

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
22. apr. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
6-8 små glas | Total: 35 min

Ingredienser

Havrekiks:
100 g havrekiks
50 g smør
1 nip salt

Fyld:
300 g flødeost
150 g skyr
75 g sukker
1 vaniljestang, korn heraf
1-2 spsk citronsaft

Pynt:
6-8 amarenakirsebær + sirup derfra rød skovsyre

Sådan laver du

Havrekiks: Kom kiksene i en frysepose, og knus dem til krummer. Smelt smørret, lad det køle en smule af, og hæld det ned til kiksekrummerne sammen med et nip salt. Mas kiksemassen flad, og kom den i fryseren, til den har sat sig.

Fyld: Pisk flødeost, skyr, sukker, vaniljekorn og citronsaft let og luftigt i en skål. Kom massen i en sprøjtepose med rund tylle, og fordel den i 6-8 små glas.

Pynt: Dekorer hvert glas med et kirsebær, lidt kirsebærsirup, brud af havrekiks og skovsyreblade lige inden servering.

Anbefalet til dig