One pot: Rød currykylling med kål
SPONSORERET indhold

One pot: Rød currykylling med kål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

One pot retter er nemme at lave i en travl hverdag. Prøv denne lækre kylling i rød karry lavet som one pot, der smager helt fantastisk!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
21. apr. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

  • 250 g spids- eller hvidkål
  • 1 orange- eller rød peberfrugt
  • 2 løg
  • 2 spsk. olie
  • 500 g kyllingebrystfilet i tern
  • 1 fed, finthakket hvidløg
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. fishsauce
  • 1 ds. kokosmælk
  • 2 dl kraftig kyllingebouillon
  • 3-4 tsk. rød currypasta eller 1-2 tsk. alm. karrypulver
  • 2 spsk. limesaft
  • 2 tsk. sukker
  • evt. 1 tsk sambal oelek sojasauce

Desuden:

  • 200 g ægnudler

Pynt:

  • ristede cashewnødder, frisk koriander og limebåde

Sådan gør du:

  1. Snit kålen. Rens og skær peberfrugten i små tern. Hak løgene.
  2. Varm olien op i en gryde. Steg kyllingekødet, til det er gyldent. Tilsæt resten af ingredienserne. Kog op, og lad den simre ca. 10 min. under låg.
  3. Kog nudlerne i en gryde efter anvisning på emballagen. Kom dem i en si, og overbrus med koldt vand.
  4. Kom nudlerne i gryden, og varm det igennem under omrøring. Smag til med sojasauce.
  5. Pynt med cashewnødder, koriander og limebåde.

Anbefalet til dig