Opskrift på røget sild med rugbrød, æg, radiser og purløg
SPONSORERET indhold

Røget sild med rugbrød, æg, radiser og purløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En ny version af den bornholmske klassiker Sol over Gudhjem.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
25. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

4 æg
4 skiver groft rugbrød
400 g sprøde spinatblade
2 bundter radiser
1 rødløg
1 bundt purløg
2 dl creme fraiche
4 røgede sild

Sådan laver du røget sild med rugbrød:

  1. Kog æggene i 8 min. Pil dem og skær dem over på midten. De skal stadig være smilende.
  2. Rist rugbrødskiverne i en brødrister og skær dem i tern.
  3. Skyl spinatblade og radiser grundigt og hak dem groft. Brug også gerne radisernes top. Skær rødløget i tynde ringe. Bland spinat, radiser og rødløg sammen, drys rugbrødstern over og kom æggene på toppen.
  4. Hak purløget fint, og bland sammen med creme fraichen.
  5. Servér salaten sammen med røgede sild og en klat creme fraiche ved siden af.

Prøv også tarteletter med høns, perleløg og nye gulerødder