Opskrift på rugbrød med krabbesalat
SPONSORERET indhold

Rugbrød med krabbesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let og lækkert mellemsnack som brunch eller middag.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
06. maj. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
6 | Total: 20 min

Ingredienser

6 tynde skiver rugbrød
2 spsk olie
1 dåse krabbekød
1 stængel bladselleri
½ tsk fintrevet citronskal
1 spsk mayonnaise
1 spsk cremefraiche
1 tsk dijonsennep
salt og hvid peber
1 bundt radiser
Evt. brøndkarse

Sådan gør du

  1. Hak bladselleri fint og bland med krabbekød, citronskal, mayonnaise, cremefraiche og sennep.
  2. Smag til med salt og hvid peber.
  3. Pensl brødet med olie og rist det sprødt i ovnen i 5-10 minutter ved 200 gr.
  4. Skær gerne brødet ud i små trekanter, eller brug en udstikker til runde skiver.
  5. Smør krabbesalaten på de sprøde brød, og pynt med tynde skiver radise og eventuelt brøndkarse.