Snurrer med hvid chokolade og lakrids
SPONSORERET indhold

Snurrer med hvid chokolade og lakrids

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kanelsnurrer med et twist: Prøv de lækre snurrer med hvid chokolade og lakridspulver.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Martin Dyrløv
23. apr. 2019 | Opskrift | BoligLiv
14 stk

Ingredienser

Dej

2 dl sødmælk
25 g gær 
2 æg 
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
100 g smør
ca. 500 g hvedemel

Fyld:

75 g marcipan
200 g blødt smør
200 g sukker
2 spsk. lakridspulver
75 g hakket hvid chokolade

Desuden:

1 sammenpisket æg til pensling

Sådan gør du

  1. Riv marcipanen på råkostjernet.
  2. Rør smør, sukker, lakridspulver og marcipan sammen. Rør grofthakket hvid chokolade i.
  3. Fyld, form, og bag disse snurrer som beskrevet under Kanelsnurrer

Anbefalet til dig