Lækre snurrer med Nutella fyld
Foto: Columbus Leth | De lækre 'snurrer' er fyldt med Nutella - og smager himmelsk!
BoligLiv

Nutellasnurrer

Velsmagende nutellasnurrer

Del på

Nutellasnurrer - snoede skønheder, der gemmer på et lækkert fyld af nutella og nødder.

Af Lone Kjær 31.jan.2017 Mad


NUTELLASNURRER
Tid: ca. 30 min. plus hæve- og bagetid
(14-16 stk.)

3 dl danskvand
50 g gær
50 g smør
50 g sukker
2 æg
2 tsk. salt
2 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljesukker
ca. 700 g hvedemel
1 dl nutella
25 g nødder, f.eks. hasselnødder, mandler og valnødder
1 æg til pensling

1. Kom vandet i en skål, og opløs gæren heri.

2. Smelt smørret, og rør i væsken sammen med sukker, æg, salt, kardemomme og vaniljesukker.

3. Ælt hvedemel i væsken lidt ad gangen. Ælt dejen, til den er glat og smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 1 time.

4. Vælt dejen ud på et meldrysset bord. Rul den ud til et kvadrat. Smør nutella på halvdejen af dejen, og drys med hakkede nødder. Fold den anden halvdel af dejen over. Fold dejen endnu en gang, så den bliver til et kvadrat igen.

5. Skær dejen ud i strimler. Sno dem, og bind knude på dejen, så de formes til snurrer. Læg snurrerne i muffinforme, og lad dem efterhæve tildækket et lunt sted i ca. 1 time.

6. Pensl snurrerne med sammenpisket æg, og bag ved 200 grader i ca. 12 min.

TIP
Daggamle smager de skønt efter en tur på brødristeren.



► SE OGSÅ: 9 ting, du ikke vidste, du også kunne bruge Nutella til
► SE OGSÅ: Lækre lune kaneltvists
► SE OGSÅ: Sticky Buns - amerikanske kanelsnegle

Del på
Kommentarer (0)

Henter...