Lækre snurrer med Nutella fyld
SPONSORERET indhold

Snurrer med Nutella - Mums!

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nutellasnurrer - snoede skønheder, der gemmer på et lækkert fyld af nutella og nødder.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Columbus Leth
05. feb. 2020 | Opskrift | BoligLiv
14-16 stk. nutellasnurrer

Ingredienser

NUTELLASNURRER
Tid: ca. 30 min. plus hæve- og bagetid

3 dl danskvand
50 g gær
50 g smør
50 g sukker
2 æg
2 tsk. salt
2 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljesukker
ca. 700 g hvedemel
1 dl nutella
25 g nødder, f.eks. hasselnødder, mandler og valnødder
1 æg til pensling

Sådan bager du nutellasnurrer

  1. Kom vandet i en skål, og opløs gæren heri.
  2. Smelt smørret, og rør i væsken sammen med sukker, æg, salt, kardemomme og vaniljesukker.
  3. Ælt hvedemel i væsken lidt ad gangen. Ælt dejen, til den er glat og smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
  4. Vælt dejen ud på et meldrysset bord. Rul den ud til et kvadrat. Smør nutella på halvdejen af dejen, og drys med hakkede nødder. Fold den anden halvdel af dejen over. Fold dejen endnu en gang, så den bliver til et kvadrat igen.
  5. Skær dejen ud i strimler. Sno dem, og bind knude på dejen, så de formes til snurrer. Læg snurrerne i muffinforme, og lad dem efterhæve tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
  6. Pensl snurrerne med sammenpisket æg, og bag ved 200 grader i ca. 12 min.

TIP: Daggamle nutellasnurrer smager de skønt efter en tur på brødristeren

► SE OGSÅ: Lækre lune kaneltvists
► SE OGSÅ: Sticky Buns - amerikanske kanelsnegle

Anbefalet til dig