Foto: Bulls, Line Thit Klein og Pandora PR Er du nysgerrig efter at se, hvilke gaver, vi synes du skal give din mor på søndag? Så se her.

8 søde gaver til Mors Dag

Her får duvores tip til gode gave-idéer, du kan forkæle din mor med, når det er Mors Dag på søndag.

1. INVITER DIN MOR PÅ MIDDAG

 

Din mor har garanteret lavet meget mere mad til dig, end du nogensinde kommer til at lave til hende. Overrask hende derfor med en god, hjemmelavet middag. Gå ind på www.altfordamerne.dk/opskrifter og lad dig inspirere.

Du kan for eksempel lave grillet kalvefilet med tunsauce og citron?  

 

2: INVITER DIN MOR PÅ MUSEUM 

 

Giv din mor et kulturelt input og inviter hende på museum. Det kan for eksempel være på et af følgende:  

 

- På ARoS i Aarhus kan du lige nu opleve Søren Elgaards Metropolis, der er en hyldest til verdens storbyer.

 

- På KUNSTEN i Aalborg kan du se Every Story Tells A Picture, som er en udstilling om mødet mellem kunst og arkitektur.  

 

- På Arken i Ishøj, kan du opleve hvor du kan opleve den hidtil største samling af H.M. Dronning Margrethes kunst.

 

- På Brandts i Odense kan du se udstillingen 100 fynske billeder, hvor Fyns Medier har fundet de 100 bedste billeder fra 2011.

 

 

 

3. GIV EN VELGØRENDE GAVE

 

”Giv en ged”-konceptet har efterhånden været populært i mange år, og nu er der kommet endnu en måde, du kan hjælpe – og det endda i ægte Mors Dags-ånd! På hjemmesiden Maternityworldwide.org kan du for blot 150 kroner sponsere en sikker fødsel i Etiopien.
Det er helt sikkert vores yndlingsgave her på redaktionen – og man kan jo godt hylde andre mødre end sin egen, hvis man skulle få lyst til at købe flere certifikater.

 

Se mere her.

4. LAV EN PICNIC

 

Pak en picnickurv med lækker frugt, brød og kølig hvidvin, tag din mor under armen og slå jer ned i den nærmeste park. Det er hyggeligt og den perfekte mulighed for at få vendt verdenssituationen med din mor i en ellers travl hverdag.

 

 

 

5. GIV EN PLANTE

 

- Den holder længere end en blomst. Har din mor en have, er der også den bonus ved en plante at I kan tilbringe kvalitetstid sammen, når den skal sættes i jorden. Det er da en gave, der vil falde i god jord.

 

 

 

6. GIV ET SMYKKE 

Flere smykkefirmaer har lavet smykkekollektioner specielt til Mors Dag, for eksempel Pandora, hvor priserne starter fra 149 kroner. Se mere på Pandora.dk.

 

 

 

7. GAVEKORT TIL PARADIS

 

… altså til is-kæden, ParadIS. Med sommerens komme vil det helt sikkert falde i enhver mors smag, og så kan det jo være, du også får del i gaven ...

 

 

 

8. ALT FOR DAMERNE-ABONNEMENT

 

Måske lige udover at sponsere sikre fødsler i Etiopien, kan vi faktisk ikke finde på en bedre gave. Du kan få 13 numre af ALT for damerne for kun 379 kroner, og så får du endda en bodyoil fra Nuxe med i købet til en værdi af 275 kroner.

 

Se mere på her.  

Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi og Gaver til hende