Camilla Gullits
SPONSORERET indhold

“Denne creme dufter så meget af selvforkælelse”

Stifter af det bæredygtige livsstilsmærke Care By Me, Camilla Gullits, 47, er altid frisk på en ­dukkert uanset årstid, og så bruger hun ­stadig den ­mascara, hun opdagede som 14-årig.

Af:: Julie Kraase Brandt Foto: Ditte Copian, PR
20. jan. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

1. Bad med duft og musik
Når jeg virkelig skal forkæle mig selv, tager jeg et langt karbad. Først tænder jeg et naturligt duftlys, ­sætter meditationsmusik på og ­fylder karet med masser af varmt vand og afslappende lavendelolie fra Dr. Hauschka.

Lavender Bath, Dr. Hauschka, 149 kr.

2. Favoritscrub til blød hud
Jeg bruger Tromborgs body scrub efterfulgt af deres bløde Aroma Therapy Body Lotion. Den dufter så meget af selvforkælelse, og efter fem år synes jeg stadig, at det er ­fantastisk, så blød min hud ­bliver af den.

Aroma Therapy Body Lotion, ­Tromborg, 420 kr.

3. Yndlingsmærket er fra USA
Jeg har skiftet meget imellem forskellige mærker og ville egentlig helst bruge økologiske produkter, men jeg er faldet for amerikanske Kiehl's produkter. Jeg synes, de er rigtigt gode samtidigt med, at de er til at ­betale. Om dagen bruger jeg deres rige ansigtscreme, der ikke er for fedtet og er god under makeup.

Ultra ­Facial Cream, ­Kiehl's, 185 kr.

4. Skønhedssøvn
Om natten bruger jeg Kiehl's' silkebløde koncentrat Midnight Recovery Concentrate under min creme. Udover at jeg er vild med duften, kan jeg se, at mit ansigt har det godt, når jeg vågner om morgenen.

Midnight Recovery ­Concentrate, Kiehl's, 295 kr.

5. Både til hverdag og fest
Jeg bruger ­mascara hver dag – den er fra Lancôme og har fulgt mig, siden jeg var 14 år. Jeg har ­prøvet forskellige andre ­mærker, men jeg vender altid ­tilbage til denne. Til hverdag bruger jeg kun et lag, men til fest lægger jeg flere for at få ­tykkere og længere vipper.

Hypnôse Mascara, Lancôme, 255 kr.

6. Fine negle
Jeg synes, velplejede hænder er en vigtig del af ens udtryk, og til hverdag bruger jeg OPI's styrkende Nail Envy Original, som ­indeholder protein og kalk til at styrke neglene, samtidigt med at den giver en lille smule glans.

Nail Envy Original, OPI, 190 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering
... skal være en ­tørbørste fra Karmameju. Jeg har hørt, at det skulle være godt at ­tørbørste kroppen før badet, og jeg tænker, at jeg har en alder, hvor man godt kan ­hjælpe huden lidt på vej. Den vil blive en skøn del af mit selvforkælelsesunivers. 

Buff, ­Karmameju, 249 kr.

LÆS OGSÅ: “Denne concealer dækker mørke rande og træthedstegn mest effektivt”

LÆS OGSÅ: 9 serummer, der redder din hud

LÆS OGSÅ: “Denne maske er mit all time redningsprodukt”