Karen Marie Groth
SPONSORERET indhold

“Denne maske er mit all time redningsprodukt”

36-årige Karen ejer ­skønhedsuniverset ­Beautyhero.dk, hvor du kan shoppe skønhedsbrands som ­Mario Badescu og ­Magicstripes samt finde finde ­inspiration og ­vejledning via tutorials og blogindlæg.

Af: Marie Brodersen Foto: Ditlev Rossing
29. dec. 2016 | Mode | ALT for damerne

1. Genskab ­balancen
Jeg har i mange år lidt af tør og sart hud, og det var først, da jeg opdagede Mario Badescu, at der endelig var nogle produkter, der hjalp. Mit all time redningsprodukt er Azulene Calming Mask, der effektivt heler og beroliger min hud, når den er ude af balance. Jeg bruger den to gange om ugen og altid om aftenen.

Azulene Calming Mask, 59 ml, Mario Badescu, 250 kr.

2. Mild vask
Hver morgen vasker jeg mig med en oliebaseret shower gel − i øjeblikket er det Bioderma Atoderm Huile de Douche, der er skånsom mod min sarte hud. Efterfølgende smører jeg mig med Mario Badescu Papaya Body Lotion, som jeg elsker. Den giver fugt uden at ­fedte, og jeg bruger den hele året rundt.

Atoderm Huile de Douche, 200 ml, ­Bioderma, 109 kr.

3. En god base
Blandt min ­makeup- favoritter er Jane Iredales mineral ­foundation, Amazing Base, Cheek Stain i "Tipsy" fra Tarte samt ­læbestiften Rouge Volupté Shine i "Kiss Beige" fra Yves Saint Laurent.

Amazing Base, Jane ­Iredale, 370 kr.

LÆS OGSÅ: “Dette produkt har fået min hud tilbage i balance”

4. Nej til ­parfume
Min hovedbund er ikke vild med for meget parfume, så jeg vasker hår i en helt basal ­shampoo fra Purely Professional efterfulgt af Hair Rinsing Conditioner fra Mario Badescu – sidstnævnte kan også bruges som hårkur, hvis du lader den sidde i mindst 15 minutter.

Hair ­Rinsing Conditioner, Mario ­Badescu, 110 kr.

5. Professionel kur til håret
Tre gange om måneden giver jeg mit hår en ­ekstra kur med Olaplex, som er en ­professionel hårkur, du køber hos frisøren. Den styrker og reparerer ødelagt hår og er særligt god til hår, der har været udsat for ­farvebehandling.

Hair ­Perfector no. 3, 100 ml, Olaplex, 312 kr.

6. Klassisk duft
Min yndlingsduft er 100% Philosophy Amazing Grace, og det har det været, siden jeg boede i New York i 2005. Så for mig er det en klassiker.

Amazing Grace, Eau de Toilette 60 ml, ­Philosophy, 335 kr.

7. Naturlige olier
Jeg er blevet rigtig vild med de skønne og ­naturlige anti-age-olier fra Oils of Heaven (Ooh!), som du kan købe hos River and Raven. Ligeledes er jeg rigtig glad for Activating Body Oil fra RAWW in a jar. 

Natural Cacay ­Anti-Aging Face Oil, 30 ml, Ooh!, 390 kr.

LÆS OGSÅ: 9 makeup-tips, du ville ønske, du havde fået noget før

LÆS OGSÅ: 7 skønhedstips fra bloggeren og makeupartisten Sara Rostrup

LÆS OGSÅ: "Disse vidundere bruger jeg op til sidste dråbe"