Mette Mølbak
SPONSORERET indhold

“Denne concealer dækker mørke rande og træthedstegn mest effektivt”

38-årige Mette Mølbak har til fulde forstået ­konceptet ”skønhed kommer indefra”. Hun er netop nu ­aktuel med sin anden bog om kål – nemlig ”Kålsalater & Juice”. Her får du et indblik i hendes øvrige ­skønhedsfavoritter.

Af:: Marie Brodersen Foto: Chris Tonnesen
13. jan. 2017 | Mode | ALT for damerne

1. Dansk ­skønhed
Jeg har cyklet en del rundt i hudplejeverdenen, men lige nu er jeg stor fan af Tromborgs anti-aging-produkter, der virkelig mætter min tørstige hud med fugt, uden at den skinner ­bagefter. Og så er jeg vild med konsistensen, det rene look, og at det er danskproduceret.

Anti-Aging Wrinkle ­Serum, 15 ml, ­Tromborg, 840 kr.

2. Bløde fødder
Hvad angår ­kropspleje er Heel Repair fra Exuviance den bedste fodcreme, jeg indtil nu er ­faldet over. Jeg bruger den lige før sengetid og vågner op med ­bløde fødder uden sprækker i hælene. Genialt.

Heal and Elbow Dry Skin Repair, 100 ml, ­Exuviance, 298 kr.

3. Tryllepennen
Som det gælder for så mange andre kvinder har Yves Saint Laurents Touche Éclat fulgt mig i mange år. Jeg har prøvet andre concealere men vender altid tilbage til den, da den dækker ­mørke rande og træthedstegn mest effektivt.

Touche Éclat, Yves Saint Laurent, 295 kr.

4. Ren magi
Ved et tilfælde prøvede jeg Nude Magique CC Cream fra L'Oréal Paris. Den giver en ensartet hudtone, dækker ujævnheder og træthedstegn samtidig med, at huden stadig ser ­naturlig ud. Jeg bruger den, når jeg skal ud, eller hvis jeg har fået for lidt søvn og ligner en hængt kat.

Nude Magique CC Cream, 50 ml, L'Oréal Paris, 130 kr.

5. Stop hårtab
For to år siden fældede jeg meget voldsomt, så jeg opsøgte Hårklinikken, der konstaterede, at mit hår og hovedbund var i en elendig forfatning. Jeg smed alle mine eksisterende produkter ud og bruger nu kun deres hårprodukter. Siden har jeg ikke haft problemer med hårtab. Jeg kan virkelig anbefale Hair Hydrating Mask, der gør mit hår blødt og smidigt.

Hair ­Hydrating Mask, 250 ml, ­Hårklinikken, 278 kr.

6. Sund ­hovedbund
Da jeg er blevet meget opmærksom på min hovedbunds tilstand, holder jeg den blandt andet sund med en Mason Pearson-børste, der giver en blid hovedbundsmassage, når man reder hår med den. Derudover bruger jeg udelukkende hårelastikker fra Blax, der ikke river i håret.

Snag-Free Hair ­Elastics, Blax, 69 kr.

7. En let duft
Jeg bruger ikke særligt meget parfume i hverdagen, men når jeg gør, vender jeg altid tilbage til DKNY Be Delicious, der er let og frisk. Jeg er slet ikke til tunge dufte. 

Be ­Delicious, Eau de Parfum 50 ml, DKNY, 495 kr.

LÆS OGSÅ: Carla Mickelborgs skønhedstips

LÆS OGSÅ: 9 serummer, der redder din hud

LÆS OGSÅ: “Denne maske er mit all time redningsprodukt”