Carla Mickelborg
SPONSORERET indhold

“Dette produkt er perfekt til blondiner”

27-årige Carla Mickelborg er youtuber og blogger om alt fra makeup til positive tanker og ­livsstil ­under ­navnet Carla Chloé. Her får du ­hendes ­personlige skønhedsfavoritter.

Af: Marie Bodersen Foto: Marianne Mickelborg
05. jan. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

1. Pletfjerner

Da jeg boede i L.A. fik jeg pigmentforandringer i ansigtet på grund af solen og et dumt lasereksperiment, Da jeg kom hjem, startede jeg med frugtsyrepeelinger og diamantslibninger, som – i kombination med serum og dagcreme fra DermaQuest – har mindsket ­pletterne synligt. Som et ekstra plus føles min hud aldrig mere tør.

SkinBrite Cream, 56,7 g, DermaQuest, 684 kr.

2. Det gode køb

Til kroppen ­bruger jeg ikke andet end ­koldpresset kokosolie, og til håret bruger jeg bare de billige mærker – dog helst svanemærket. Jeg bruger meget produkt, når jeg har hair extensions i, så derfor går jeg efter tilbuddene.

Kokosolie, 425 ml, Urtekram, 83 kr.

3. Flotte bryn

Til at fremhæve ­brynet bruger jeg Le Crayon Sourcil i farven Blond, der er perfekt til blondiner − den kan ­lægges med lette, ­naturlige strøg fremfor én hård streg. Et godt trick er også at ­lægge lidt lys concealer langs den optegnede brynkant, så brynet ­fremstår mere skarpt.

Le Crayon Sourcil, Blond, Lancôme, 185 kr.

4. Æblekinder

En anden makeupfavorit er Armanis gel-blush Blushing Fabric, fordi den giver æblekinderne liv på den mest naturlige og friske måde. Den er voldsomt drøj i brug – jeg har haft den i ­flere år og den er langtfra tømt endnu. Desværre var det en limited edition.

Fluid Sheer, Giorgio ­Armani, 380 kr.

5. Frisk mascara

Jeg er ­storforbruger af mascara og er ­faktisk ligeglad med ­mærket, bare den er ny. Jeg skifter dem ud en gang om måneden. Gammel mascara er som kold kaffe. Ud med det!

Lash ­Sensational, Luscious, ­Maybelline, 90 kr.

6. Duftmolekyler

I øjeblikket bruger jeg Molecule 01 fra Escentric Molecules, fordi jeg lavede et fejlkøb i lufthavnen. Min ­favorit er egentlig Molecule 02. Alle andre parfumer giver mig kvalme – undtagen min kærestes. Men jeg syntes, det ville ­blive lidt mærkeligt, hvis jeg begyndte at gå med hans.

Molecule 02, Eau de Toilette 100 ml, ­Escentric Molecules, 900 kr.

7. Hypet hudpleje

Et mærke, jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i, er Gwyneth Paltrows hudplejeserie Goop, som ser ret så optur ud. Jeg håber bare ikke, at den lugter alt for meget af karry. Hvorfor skal økologiske cremer altid lugte af det? 

Luminous ­Melting Cleanser, 100 ml, Goop by Juice Beauty, ca. 600 kr.

LÆS OGSÅ: 9 serummer, der redder din hud

LÆS OGSÅ: “Denne maske er mit all time redningsprodukt”

LÆS OGSÅ: “Denne serum er en magisk eliksir med omgående virkning”