Sahar Mohajer
SPONSORERET indhold

“Denne serum er en magisk eliksir med omgående virkning”

38-årige Sahar er hudterapeut og indehaver af hudpleje- og wellness-klinikken Sahar’s i indre ­København. Sahar har en holistisk tilgang til ­hudpleje og sværger til naturlige skønhedsprodukter.

Af: Marie Bodersen Foto: Olivia Rohde
16. dec. 2016 | Mode | ALT for damerne

1. Magisk eliksir
Aveda Tulasara Bright Concentrate er en magisk eliksir med omgående effekt. Den oliebaserede serum giver huden en fin glød og en jævn overflade og indeholder masser af ayurvediske planter, som fugter og styrker huden.

Tulasara Bright ­Concentrate, 30 ml, Aveda, 650 kr.

2. Bløde hænder
For mig er det vigtigt, at mine hænder altid er bløde og beskyttede. Min seneste besættelse er Grown Alchemist Intensive Hand Cream, der indeholder arganekstrakt og dufter delikat af rose. Den absorberes hurtigt og fedter ikke.

Intensive Hand Cream Persian Rose & ­Argan Extract, 65 ml, Grown Alchemist, 195 kr.

3. Let og ­dækkende
Mascara er et af de makeupprodukter, der virkelig gør en forskel for mig. Jeg bruger UNE 3 in 1 Mascara, der er skånsom mod mine vipper og giver længde, form og bue. Et andet vigtigt produkt er concealer, og her har jeg netop ­fundet min favorit: den dejligt lette, men dækkende Un Cover Up fra RMS Beauty.

Mascara 3 in 1, UNE, 150 kr.

4. Pas på ­læberne
Et af de produkter, jeg har købt flest gange er den superfugtende og plantebaserede læbebalsam, Be Fierce Lip Balm fra Tata Harper. Den er rig på beskyttende antioxidanter og giver læberne en let eksfoliering, så de holdes bløde og fierce.

Be Fierce Lip Balm, Tata Harper, 199 kr.

5. Silkeblødt
Damage Remedy Restructuring Conditioner fra Aveda sørger for, at mit hår føles silkeblødt og velplejet. Det er den bedste balsam, som findes, og jeg kan altid mærke en forskel, når jeg har brugt den. Jeg behøver blot at bruge en lille smule, så den ­holder længe.

Damage ­Remedy Conditioner, 200 ml, Aveda, 317 kr.

6. Noter af citrus
Jeg bruger aldrig parfume, når jeg arbejder, da det er vigtigt for mig, at de naturlige plante- og blomsterekstrakter, der indgår i mine behandlinger, ikke bliver forstyrret af andre dufte. Når jeg har fri, bruger jeg Tacit fra Aesop, som jeg elsker for dens varme og citrusfriske duft.

Tacit, Eau de ­Parfum, 50 ml, ­Aesop, 720 kr.

7. Superpulver
Jeg har længe villet ­prøve kosttilskuddet The Super Elixir, som jeg har hørt og læst så meget om, så nu er jeg startet. Pulveret, der skal blandes med vand, balancerer kroppens pH-værdi og giver et bedre velbefindende. Jeg håber især, at det vil hjælpe på min fordøjelse, styrke mit immunforsvar og give mig mere energi. 

The ­Super Elixir, 300 g, WelleCo, 1.049 kr. ­(refill fra 490-699 kr.)

LÆS OGSÅ: "Disse produkter giver min hud glød"

LÆS OGSÅ: Charlotte Torpegaard: “En stor del af min skønhedsrutine handler om, hvad jeg kommer i kroppen”

LÆS OGSÅ: “Jeg er vildt imponeret over effekten af dette produkt”