Monica Vestergaard
Foto: Lars Svanekjær, PR
ALT for damerne

Monica Vestergaard

“Denne maske gør, at jeg føler mig udhvilet og vågner uden hævelser om øjnene”

Monica Vesterggard, 41, frisør & indehaver af livsstilssalonen Style By MV, holder huden sund med sheet-masker, og ­håret fyldigt med økologisk shampoo.

Af Julie Kraase Brandt 02.feb.2017 Livsstil

1. Silke til ­øjnene
Jeg har lige købt en sovemaske i silke, og jeg er virkelig blevet overbevist om dens værd, selvom jeg var skeptisk i starten. Den gør, at jeg føler mig ­udhvilet og vågner uden hævelser om øjnene. Silken udtørrer ikke huden, og den tørrede lavendel inde i masken har en ­beroligende duft.

Anti ­Ageing Silk Eye Mask, Holistic Silk, 725 kr.

2. Maske efter behov
Efter jeg ­prøvede sheet-maskerne fra Mizon første gang, var jeg ­afhængig. De er superlækre og simple at bruge, og så er det fantastisk, at man kan ­vælge én alt efter hudens behov. En af mine favoritter er anti-rynke-masken, der virker udglattende og fornyende på huden. Skønt.

Enjoy Vital-Up Time Anti ­Wrinkle Mask, Mizon, 45 kr.

3. Basismakeup
Jeg har stort set altid makeup på, men vil gerne have det til at se naturligt ud i hverdagen, og så giver jeg den lidt mere gas til fest. En mineralpudder er basis for mig, og lige for tiden bruger jeg Youngbloods.

Natural ­Mineral ­Foundation, ­Youngblood, 425 kr.

4. Glimmereffekt
Chanels ­holdbare øjenskygge med ­glimmer- effekt bruger jeg både om dagen og aftenen. Jeg kan godt lide, at den er nem at påføre og dosere. Hvis man tilfører en lille smule vand, bliver den mere intens og ­fyldig og kan også bruges som en tynd liner. Perfekt til fest.

Illusion D'Ombre, ­Illusoire, Chanel, 260 kr.

5. Au naturel
Jeg går stort set altid med løst hår og kan i princippet bedst lide, at det ser så naturligt ud som muligt. Siden jeg begyndte at bruge shampooen fra Less is More har mit hår fået en fin fylde, der holder flere dage, mens det dufter eventyrligt godt.

Cajeput Pure ­Balance ­Shampoo, Less is More, 200 kr.

6. Lidt men godt
Jeg bruger et enkelt strejf af den tunge duft White Patchouli fra Tom Ford. Jeg har brugt den lige siden, den kom frem, og føler, at den er min duft. Som deodorant er jeg vild med Soapwallas cremede ­version, som er økologisk og fri for aluminium.

White ­Patchouli, EDP 50 ml, Tom Ford, 750 kr.

Deodorant Cream, ­Soapwalla,195 kr.

7. Skøn drøm
Jeg drømmer om et spaophold på Ystad Saltsjöbad med min mand i total afslappende ­omgivelser. Weekendture giver mig så meget overskud. Og skønheden kommer jo også indefra. Se mere på Ysb.se 

LÆS OGSÅ: “Denne creme gør min hud ubeskriveligt blød”

LÆS OGSÅ: Camilla Gullits: “Denne creme dufter så meget af selvforkælelse”

LÆS OGSÅ: “Denne concealer dækker mørke rande og træthedstegn mest effektivt”


Henter...