Bønnemøder ny bog

Foto: Sara Skytte Pernille Aalund bor i dag med sin mand, Kim Boye, i et hus på landet.

Pernille Aalunds karriere gik fantastisk, da en rejse ændrede alt: ”Jeg var så slidt”

Hun havde et direktørjob i mediebranchen og var god til det, hun lavede, men alligevel valgte Pernille Aalund at sige farvel til den del af sit liv – for at få det godt igen. Det fortæller hun om i et interview i ugens Hendes Verden.

Set ude fra kørte karrieren på skinner for Pernille Aalund. Hun havde succes i mediebranchen og sad på toppen som magasindirektør – men alligevel fik en rejse i 2015 hende til at stoppe op, for der var noget vigtigt, hun havde mistet:

Glæden.

Derfor valgte hun at ændre alvorligt på prioriteringerne i sit liv. Faktisk lagde hun det helt om.

– I 2015 tog jeg til Sri Lanka, og der ændrede alt sig. Jeg var så slidt, men jeg fik ro til at meditere, bede og få massage. Krop og hoved blev samlet igen, og da jeg kom hjem, var jeg klar over, at nu skulle alt være anderledes, fortæller Pernille Aalund i et stort interview i denne uges Hendes Verden.

LÆS OGSÅ: Pernille Aalund: ”Kim gik ind i vores familie og blev alfahan på et splitsekund”

Hun sagde derfor farvel til sit daværende job, og dén beslutning gjorde hende kun mere bevidst om, hvad hun havde mistet.

– Da jeg stoppede min karriere i erhvervslivet, kunne jeg mærke, hvor lidt glad jeg var. Jeg tjente godt, og jeg gik op i det ydre og hurtige løsninger. Men glæden varede altid max to sekunder. Den dybe kontakt havde jeg ikke tid til, og bøger og kirken forsvandt ud af mit liv i de år. Jeg fór vild, og det er der mange, der gør. Se bare hvor meget folk har tænkt på penge under corona-krisen i stedet for at tænke på jorden. Vi fortsætter vores liv med fokus på velstand og økonomi. Hvad har jeg tabt, og hvad kan jeg tjene? Regeringen bliver ved med at sige, at nu skal vi ud og bruge penge. Nej, vi skal ikke. Vi skal have en have med grøntsager i stedet for alle de nye havemøbler, siger hun til Hendes Verden.

I dag er det helt andre ting, som fylder i hendes liv.

Bønnemøder og frihed

Det var nemlig ikke kun karriereræset, som Pernille Aalund brød med for fem år siden. Hun valgte også at flytte fra Gentofte, fordi hun ville sætte sig fri af materialismen.

Samme år mødte hun Kim Boye, som hun stadig danner par med, og de to valgte at bosætte sig i et hvidt hus på landet lidt uden for København. Her fylder spiritualitet, jagten på indre ro og bønnemøder nu i den tidligere tv-værts tilværelse.

– I dag har jeg sat mig selv fri, og jeg har ingen ambitioner. Jeg har aldrig sagt: ”Jeg vil gerne være…”, og jeg aner faktisk ikke, hvor det ender. Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg skal være, når jeg bliver stor, men jeg har dybe tanker om livet, døden og om åndelighed. Jeg har min bønnegruppe herhjemme hver søndag, og når jeg skal tjene penge, holder jeg foredrag. Til hverdag læser jeg og skriver, og bøgerne ligger i bjerge i mit arbejdsværelse, lyder det fra Pernille Aalund om sit ”nye” liv.

Læs hele interviewet i ugens HENDES VERDEN

Her fortæller Pernille Aalund også om kærligheden til KIm, om at leve monogamt, men med ubegrænset frihed – og om at være kristen, men fri af religion. 

Hendes Verden er på gaden fra mandag 17. august

Hvem er Pernille Aalund?

  • Født 1. april 1962 i Brønshøj, København
  • Har arbejdet som tv-vært og været redaktør og magasindirektør i Aller Media
  • Arbejder i dag som forfatter og foredragsholder. Har skrevet otte bøger, senest bogen ’Bønnernes Kraft’, som udkommer til oktober på forlaget Gyldendal
  • Gift med Kim Boye og har tre børn fra tidligere forhold. Parret bor i Ledøje uden for København

Pernille Aalund og kæresten Kim Boye i 2020.jpgPernille Aalund og kæresten Kim Boye til et event i januar i år. (Foto: Michael Stub/Her & Nu)

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Interview og Livsstil

610x200_woordy_dmjpg.jpg