Petra Nagel ’The Bachelor’
SPONSORERET indhold

Petra Nagel i spidsen for et af verdens største kærlighedsprogrammer

Snart bliver der delt roser ud på dansk tv til 18 single-kvinder, som er på jagt efter deres livs kærlighed. Se de første klip fra programmet her.

Af: Susanne Baden Jensen Foto: TV 2 presse
10. maj. 2021 | Livsstil | ALT.dk

”Jeg håber, at I er klar til en sommer i kærlighedens tegn?”

Sådan skriver den – indtil videre – i offentligheden ukendte Casper Berthelsen på Instagram for lidt over en uge siden.

LÆS OGSÅ: Petra datede hele verden: ”Den største overraskelse var, at det egentlig handlede om mig selv”

For den 32-årige ungkarl fra Aarhus må snart vænne sig til at kunne blive genkendt på gader og stræder, når han toner frem på skærmen som det mandlige midtpunkt i den verdensomspændende tv-succes ’The Bachelor’, der for første gang nogensinde kommer til Danmark.

Bachelor 13.jpgCasper Berthelsen er den eftertragtede danske "bachelor", som møder 18 kvinder i Grækenland.

Det er TV 2, som har købt rettighederne til at lave den danske udgave af den internationale reality-succes, der første gang blev vist i USA i 2002 – og som siden har gået sin sejrsgang i 135 lande.

Petra leder showet

Når programmet får premiere herhjemme den 25. maj på TV 2 PLAY, kan seerne følge 18 danske kvinder, der er fløjet til det græske øhav, hvor de bor i samme hus, mens de tager på forskellige typer af dates med Casper Berthelsen.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel om at føde på landsdækkende tv: "Jeg er stolt over, at jeg gjorde det"

Den samlende vært er journalist Petra Nagel, også er kendt fra Go'aften Live. Hun kom selv på mange danskeres læber, da hun undersøgte datingkulturerne rundt om på kloden i DR3's succesfulde reportage-serie 'Petra dater hele verden' fra 2016.

Nu er hun kvinden, der hver uge spørger den aarhusianske ungkarl, hvem af kvinderne han ønsker at lære bedre at kende.

Bachelor 3.jpg"Det er forhåbentlig kvinden i dit liv, som du vælger," lyder det fra Petra Nagel i de første officielle klip fra programmet.

Det sker under såkaldte ’rose-ceremonier’, hvor antallet af kvinder løbende reduceres gennem de i alt 24 afsnit. Mens Casper tilbyder en rose til dem, han gerne vil blive ved med at se, skal kvinderne også tage stilling til, om de overhovedet vil modtage blomsten?

”Vi glæder os utroligt meget til at smide denne overdådige kærlighedsbuffet afsted til de mange, der elsker reality, ægte følelser og kærlighed, og jeg tør godt love, at det bliver følsomt, dramatisk og temmelig magisk,” siger Sune Roland, indholdschef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU i en pressemeddelelse.

Bachelor 12.jpgEn af de modige kvinder, som også søger sit livs kærlighed i programmet. 

Hvem er den danske 'The bachelor'?

Om den 32-årige Casper Berthelsen fortæller stationen, at han er uddannet officer og kaptajn i Flyvevåbnet og i dag arbejder som HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Han kan desuden bryste sig af en uddannelse i Master of Business Administration (MBA) fra Syddansk Universitet, mens han har styr på kroppen via uddannelser som Militær Fysisk Træner, certificeret personlig træner og kostvejleder.

”Det er mit højeste ønske at finde den kvinde, jeg kan dele resten af mit liv med,” sagde Casper Berthelsen tilbage i august til TV 2, da de efterlyste friske og modige kvinder med et ditto ønske.

Casper Berthelsen havde, inden optagelserne til programmet gik i gang, været single i næsten fem år.

På sin Instagram-profil fortæller han, at optagelserne fandt sted i oktober 2020 – og at han nu, efter et halv år med tavshed, ser frem til vise omverdenen, hvad der skete.

”Jeg kan næsten ikke være i min egen krop af bare spænding. Det er med store forventninger og glæde at jeg ser frem til at se den allerførste sæson af Bachelor i Danmark nogensinde,” lyder det fra Casper Berthelsen.

Se de første klip...

Er du spændt på den danske udgave af det amerikanske reality-koncept, så se her de første klip fra programmet - hvor der både er smil, tårer og (måske) amoriner i luften:

Casper Berthelsen på Instagram

Du kan følge den 32-årige (indtil videre..) ungkarl på det sociale medie Instagram her:

Anbefalet til dig