Caroline Wozniacki
SPONSORERET indhold

Caroline Wozniacki deler glædelig nyhed: “Klar til runde 2”

Caroline Wozniacki kan snart kalde sig mor til to. Hun er nemlig gravid med sit andet barn. Tennisstjernen og hendes mand, David Lee, har i forvejen datteren Olivia på ét år.

Af: Amalie Louise Bernitt Foto: Peter Hauerbach
20. jun. 2022 | Børn | Vores Børn

Caroline Wozniackis datter, Olivia, kan snart kalde sig storesøster.

Tennisstjernen og hendes mand, NBA-stjernen David Lee, barsler nemlig med en glædelig nyhed: De skal være forældre igen.

Det afslører parret på deres Instagram-profiler:

”Klar til runde 2,” skriver de under et billede af den lille familie på en strand i Monarco med et scanningsbillede i hånden. Opslaget har også fået hashtagget ”familie på fire på vej”, og sportsstjernerne har meget sigende valgt at dele nyhenden på den amerikanske Fars Dag.

Juni har generelt været en glædelig måned for sportsparret. Forrige uge kunne Olivia nemlig fejre sin etårs fødselsdag, mens det i sidste uge var den 31-årige Caroline Wozniacki og 39-årige David Lees 3-års bryllupsdag.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki: ”Det er helt klart en anden tankegang, jeg skal have som forælder…”

”Go with the flow”

Da de to topatleter lagde deres karrierer bag sig, var det med et tydeligt ønske om at sætte familielivet i førersædet. I dokumentarserien ”Wozniacki og Lee” på Viaplay kunne parret derfor også invitere omverden med helt ind i den spæde start på forældrelivet.

Sådan en livsændring er altid stor, men for de professionelle topatleter har det især været kontrollen, der er kommet på prøve.

LÆS OGSÅ: Er jeg gravid? Her er 16 tidlige tegn på graviditet

Det har Caroline Wozniacki tidligere fortalt til ALT.dk:

”Jeg er vant til altid at have styr på det hele, være i stand til at strukturere alting og sørge for, at alt er planlagt. Når du for eksempel går ind i en fødsel, aner du ikke, hvorvidt planen skrider – og i så fald hvor meget. Alt kan hurtigt ændre sig – og alt, du kan gøre, er dit bedste. Du kan forsøge at planlægge nok så meget, men i sidste ende styrer du ikke selv situationen, så du må bare ”go with the flow” og stole på menneskene omkring dig,” sagde hun og tilføjede, at det samme i øvrigt kan siges med Olivia:

”Med hende kan jeg prøve at kontrollere så meget, jeg vil. Jeg kan prøve at planlægge, at hun skal sove på dette tidspunkt, spise på dette tidspunkt, men hun er et menneske, og hun har sin egen idé om ting og tid. Så det er helt klart en anden tankegang, jeg skal have som forælder. Det føles bestemt anderledes og lidt nervepirrende til tider, men jeg skal bare trække vejret dybt, så går det hele.”

Hvordan det går med graviditet nummer to, melder Caroline Wozniacki ikke noget om. Det vides heller ikke, hvornår lillebror eller -søster melder sin ankomst.

Anbefalet til dig