Forårstøj til dig og dit barn
Foto: Intersport og Babysam

Forårstøj til dig og dit barn

Det bedste forårstøj til dig og dit barn

Foråret står for døren, og det er tid til at få pakket store sweatre væk og finde det praktiske tøj frem, så du kan komme ud i naturen og nyde den sammen med dine børn.

Sponseret indhold Af Annonce 09.maj.2017 Børn

Skal I på skovtur, ud til havet eller opleve noget af al den anden pragtfulde natur, som Danmark har at byde på, kan det være en god ide at være klædt ordentligt på. Det kan for eksempel være i tøj fra Peak Performance.

I Peak Performance har de både fokus på at lave tøj, der er nemt at bevæge sig i, er rart at have på, og som du kan holde varmen i. Vejret i foråret kan som bekendt være meget forskelligt, og det er derfor altid en god ide at have flere lag på, så du nemt kan omstille dig til det nye vejr. Det er lige meget, om det bliver køligere, solen kommer frem bag skyerne, eller det begynder at regne.

Peak Performance jakker kan som regel modstå en mindre regnbyge og er samtidig forede, så du kan holde varmen i dem på en køligere forårsdag. Se et stort udvalg af tøj fra Peak Perfomance her.

Det rigtige forårstøj til dit barn

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du finder det rigtige forårstøj til dit barn. Dit barn vil være mindst lige så udsat for vind og vejr, som du er – og ofte også mere. Mange børn bruger heldigvis meget tid udenfor, uanset hvordan vejret er. Det er derfor vigtigt, at de har noget vind- og vandtæt tøj på, så de kan holde varmen, mens de tumler på legepladsen med deres legekammerater, og når dit barn er ude med dig i naturen. Det kan være for at se på dyreunger, plukke forårsblomster eller se på alle træerne, der er ved at springe ud.

Hos babysam.dk har de et stort udvalg af tøj til mindre børn. Der kan du derfor nemt finde noget tøj, som kan holde dit barn varmt og tørt i løbet af foråret. Det kan for eksempel være godt regntøj eller en termojakke. Tøjet fås i flere forskellige farver og mange forskellige mærker og størrelser. Det er derfor nemt at finde det, der passer til dit barn. Se her for at se det store udvalg af tøj.

Ordentligt fodtøj er også vigtigt

Når du skal ud og nyde naturen med dit barn, er det selvfølgelig også vigtigt, at I har noget ordentligt fodtøj. Det er først og fremmest nogle sko, som er gode at gå i. Det er meget forskelligt, hvilke sko du kan lide at gå i. Nogle foretrækker at gå i deres løbesko, mens andre gerne vil have nogle mere vandreprægede sko. Fordelen ved løbeskoene er, at de er lette at have på, og at de sikkert er trådt til efter dine mange løbeture. Ulempen ved løbeskoene kan være, at de er lavet i et materiale, der ikke er vandtæt. Hvis det er vådt eller fugtigt uden for, kan det altså være en god ide at overveje vandrestøvlerne.

Alternativt kan du også overveje, om det ikke ville være bedre at tage gummistøvler på. Med gummistøvlerne på fødderne kan du og dit barn nemt forcere de vandpytter, der måtte være efter en forårsskylle. På den måde sætter regnen ikke en stopper for jeres udforskning af naturen. Snarere tværtimod. Mange børn elsker at hoppe i vandpytter, og når du også har gummistøvler på, kan du hoppe med. Det er en god mulighed for dig for at lege og pjatte med dit barn uden at skulle tænke på våde og kolde tæer, når I kommer hjem.


Henter...