Geggo er gravid
Foto: Anthon Unger Stephanie og Cengiz Salvarli afslører nu, at de venter barn nummer to.

Babynyt fra Bryggen: ‘Geggo’ er gravid

Realitystjernen og datter af Linse Kessler Stephanie Karma Salvarli - bedre kendt som ’Geggo’ - venter sit andet barn med sin mand Cengiz Salvarli. Det afslører hun på instagram.

Med et billede af en tydeligt stolt kommende storesøster - Alba på fire år – der holder et scanningsbillede, breaker Stephanie Salvarli, at hun venter endnu et barn.

LÆS OGSÅ: Oh Land er gravid

"BIG (BABY) NEWS. Vi glæder os rigtig meget til, at lillebror eller lillesøster kommer til verden til sommer (ish)'", skriver hun i opslaget.

Også Cenciz Salvarli har lagt billedet op på sin Instagramprofil med teksten: "Jeg elsker min familie overalt på jorden og nu vil jeg gerne fortælle jer allesammen at der kommer en mere til familien i år! 😍🙏 @geggo du er den bedste kone man kunne ønske sig! Og Alba jeg ved du bliver verdens bedste storesøster ❤️💯 tak for jer!"

Flere kendte navne har allerede været hurtige til tasterne og ønsket tillykke med den store familienyhed på Geggos Instagram, blandt andet komiker Casper Christensen, bloggerveninden Mascha Vang, forfatter Sara Blædel og tv-personlighed Gustav Salinas, der tidligere har rejst rundt i et tv-program for TV3 med Geggos mor Linse Kessler.

Mormor-Linse glæder sig

Det har ikke været muligt for ALT.dk at få en kommentar fra Stephanie, men Ekstra Bladet fangede en stolt Linse Kessler på vej til optagelse:

- Jeg glæder mig bare helt vildt. Jeg tænker, man kan næsten ikke forestille sig, at der kommer noget, der er lige så godt som Alba, griner hun og fortsætter.

- Det bliver fedt at møde den nye person, jeg glæder mig også til at se, hvordan Alba bliver som storesøster.

"Jeg har lagt mit ego på hylden"

Til Vores Børn har Stephanie tidligere udtalt, at hun har lagt sit ego på hylden, efter hun blev mor første gang:

– Mine behov kommer i sidste række, efter min datter er kommet til verden. Jeg har lagt mit ego på hylden, men det gør faktisk ingenting. I de afsnit af Familien fra Bryggen, der foregår op til og efter fødslen, har jeg ikke et gram makeup på, jeg har ikke redt mit hår, og mit hår er fedtet. Det er aldrig sket før i programmet. Jeg er ikke skide lækker, men ingen andre skal holde min datter for, at jeg kan tage makeup på. Mit fokus er på hende, og så må jeg være grim og klam et øjeblik. Det kan jeg godt leve med.

LÆS OGSÅ: Geggo har været mor i en måned: "Jeg har lagt mit ego på hylden"

På sin blog skriver Stephanie, at hun jævnligt er blevet spurgt om "barn nummer to":

"Jeg får det spørgsmål på nærmest hvert opslag på mine sociale medier, og det er bare helt okay at i er nysgerrige – jeg stiller hermed jeres nysgerrighed, ihvertfald lidt, og svarer jeg én gang for alle."

På blogindlægget fra 2018 fortsatte hun således:

"Jeg må desværre skuffe jer, venner. I får ikke at vide hvornår Alba skal være storesøster, førend jeg er gravid, og førend jeg er minimum 12 uger henne… Ej heller får i at vide hvornår planerne er at projekt lillebror/lillesøster igangsættes." 

Stephanie og Cengiz fik datteren Alba i 2016, og i 2018 blev parret gift ved et stort anlagt bryllup på Kokkedal Slot i Nordsjælland.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid uge for uge og Kendte