Mikkel Hansen skal være far igen
SPONSORERET indhold

Håndboldspiller Mikkel Hansen afslører: ”Another bad boy coming up”

Han er kåret som verdens bedste mandlige håndboldspiller tre gange, og snart kan han også tilføje farmand til to til CV’et. Mikkel Hansen og hans hustru Stephanie Gundelach venter nemlig endnu et barn. Det afslører Mikkel Hansen på Instagram.

Af:: Redaktionen Foto: Anthon Unger/Her og Nu
18. dec. 2020 | Børn | Vores Børn

Kan du huske dén slutrunde, hvor Mikkel Hansen blev far for første gang? Det var såmænd dengang Danmark løb med sejren og kunne kalde sig verdens bedste – efter en særdeles velspillet præstation under VM i januar 2019.

Dengang udtalte Mikkel Hansen til Eurowoman:

”De to ting sammen er noget, jeg aldrig vil glemme. Der skete så meget på så kort tid, at jeg stadig bliver rørt af at snakke om det. Men at blive forælder var meget større end alt andet. Der er ting i livet, som er væsentligt større end håndbold.”

Om vi kan forvente de samme bedrifter, når den næste lille baby-Hansen melder sin ankomst vides endnu ikke, men ikke desto mindre har Mikkel Hansen netop annonceret, at endnu en baby er på vej.

På sin Instagram-profil løfter han også sløret for kønnet:

«Another bad boy coming up», skriver han I opslagsteksten til et scanningsbillede, og på den måde afslører han, at familien venter endnu en dreng.

LÆS OGSÅ: Stephanie Gundelach: "Før jeg blev gravid, har vi faktisk ikke haft en hverdag som kærester"

Mikkel Hansen blev viet med stylist Stephanie Gundelach tidligere på året på Frederiksberg Rådhus. Parret mødte hinanden på Roskilde Festival, og siden indledte de et langdistanceforhold mellem Paris og København. Først da Stephanie blev gravid første gang i 2018, flyttede hun til Paris:

"Det var en kæmpe omvæltning, men det var rart efter lang tids langdistanceforhold. Vi savnede begge to at have en stille og rolig hverdag sammen. Hver gang vi var sammen i enten Paris eller København, stressede vi lidt over, at vi skulle have det bedste ud af det og nå en masse ting: ud at spise de rigtige steder og se en masse udstillinger og mennesker. Så før jeg blev gravid, har vi faktisk ikke haft en hverdag som kærester," fortæller hun til Eurowoman.

I dag har de sønnen Eddie Max på knap to år. Familien bor i Paris, hvor Mikkel Hansen til dagligt spiller for klubben Paris St. Germain Handball.

Anbefalet til dig