Julie Zangenberg er gravid
Foto: Michael Stub/Her og Nu Skuespiller og iværksætter Julie Zangenberg venter sit første barn med gourmetkokken Andreas Bagh.

Julie Zangenberg er gravid: "Andreas er med inde over alt i forhold til min graviditet”

Skuespiller og iværksætter Julie Zangenberg er tre måneder henne med sit første barn, som hun venter med Michelin-kokken Andreas Bagh.

Iværksætter Julie Zangenberg og hendes forlovede gourmetkokken Andreas Bagh skal være forældre, og efter planen sker familieforøgelsen i juni 2021.

På Julie Zangenbergs eget onlineunivers cozybyjz.com har parret afsløret nyheden om graviditeten, og her fortæller Andreas Bagh, at parret har det fantastisk og glæder sig.

Julie Zangenberg fortæller om de første tre måneder som gravid, som har budt på lidt af hvert:

"Det har været en blanding, men føler overordnet jeg er sluppet billigt. Har haft en del kvalme og været ret udkørt, men har ikke været lænket til toilettet eller sengen (hvert fald ikke hele tiden) som jeg har hørt andre stakkels medsøstre har været."

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother: “Jeg er både i dyb sorg og fuldstændig lykkelig"

Andreas Bagh løfter sløret for Julie Zangenbergs ændrede madvaner under graviditeten, som blandt andet har inkluderet ramen, grilled cheese sandwiches, mærkelig slik, frisk eksotisk frugt og cheeseburgers fra McDonald's.

Heldigvis har Julie Zangenberg sin helt egen masterchef i huset, når gravid-cravings melder sig. Den kommende farmand er nemlig kok - såkaldt Head Chef - på Michelin- restauranten Marcha:

”Andreas har virkelig været fantastisk. Især mad har han sjovt nok været meget opmærksom på. Vores køleskab bugner. Man kan slet ikke stoppe ham. Der bliver lavet mærkelige juices kl 23.45 om aftenen, hvis det er det jeg ønsker. Og han er med til og inde over alt i forhold til min graviditet.”

Parret har dannet par i fire år, og i sommer faldt Andreas Bagh på knæ under en ferie på Bornholm og fik et rungende ja fra Julie Zangenberg. Nyheden delte de i sin tid på Instagram. Der er altså både baby og bryllup på programmet i fremtiden for parret.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid og Kendte