Meghan Markle

Foto: Getty Images De fremmødte til et arrangement i byen Birkenhead fik en helt særlig snak med Hertuginde Meghan.

Meghan Markle afslører detaljer om graviditet: Det ved vi om køn og termin

Det britiske kongehus kan se frem til en familieforøgelse i slutningen af april eller start maj, afslører Hertuginde Meghan ifølge flere medier. Det nygifte par ønsker ikke at kende kønnet på deres baby.

Prins Harry og Meghan Markle skal ikke vente meget mere end tre måneder, før de officielt kan kalde sig mor og far.

Mens Kensington Palace allerede i oktober kunne afsløre, at hertuginden af Sussex vil nedkomme i foråret 2019, har Meghan nu selv løftet sløret for, hvornår baby af Sussex mere nøjagtigt kommer til verden.

Således har hun ifølge flere medier, herunder People, fortalt de fremmødte under et arrangement i den engelske by Birkenhead mandag, at hun er seks måneder henne i sin graviditet.

Det betyder, at det britiske kongehus kan forvente en glædelig udvidelse i slut april eller start maj.

LÆS OGSÅ: Navnegætteriet går amok: Det skal Meghan og Harrys barn hedde 

Hertuginden, der i dagens anledning havde iklædt sin voksende babybule i rød og lilla – tilsyneladende inspireret af sin svigermor, Diana – kunne også løfte sløret for en anden og mere overraskende nyhed, skriver flere medier.

Hun fortalte nemlig, at hun og Harry ikke ønsker at kende kønnet på deres første barn inden fødslen, og at det i stedet skal være en overraskelse.

En tilgang, der før har været populær i det engelske kongehus, hvor bl.a. prins William og hertuginde Kate heller ikke ønskede at kende til kønnet på deres tre børn forud for fødslen.

LÆS OGSÅ: Lykke i det britiske kongehus: Meghan Markle er gravid 

Nyheden om terminsdato og køn er det første, offentligheden får at vide om prins Harry og Meghan Markles første barn, og det lukkede kongehus har naturligt affødt et hav af gætterier og odds. Herunder om, hvad den nye prins eller prinsesse skal hedde.

Lægger du inde med gode bud, kan du gætte med her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kongelige, Baby og Meghan Markle