Navnegætteriet går amok: Det skal Meghan og Harrys barn hedde
SPONSORERET indhold

Navnegætteriet går amok: Det skal Meghan og Harrys barn hedde

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Prins Harry og Hertuginde Meghan venter deres første barn til foråret næste år. Men hvad skal den lille, royale baby mon hedde? Gætterierne går amok blandt de spilleglade.

Af: Katrine Memborg Foto: Getty Images
07. nov. 2018 | Børn | Vores Børn

Når der sker noget større i de royale kredse, er det ganske naturligt, at der bliver sat gang i væddemål rundt omkring i verden. Og forårs-babyen i England er ingen undtagelse. Diverse tipstjenester har nemlig gjort det muligt at spille på, hvad parret vælger af navn til deres lille nye familiemedlem. 

Læs også: Meghan Markle gravid

Muligheden for en dreng ved navn James eller en pige med navnet Alice, ser ud til at være størst, hvis man kigger på bookmakernes hjemmesider, men også Arthur, Diana og Victoria er at finde helt i toppen. Og det ville da være en virkelig sød gestus, hvis parret får en pige og opkalder hende efter Prinsens afdøde mor.

Men det er jo ikke til at sige, hvad parrets første barn kommer til at hedde. Går vi tilbage i historien og kigger på de mest populære pige- og drengenavne siden Dronning Victoria, ser det således ud:

Top 10 populære pigenavne

 1. Victoria
 2. Mary
 3. Louise
 4. Alexandra
 5. Elizabeth
 6. Alice
 7. Margaret
 8. Charlotte
 9. Augusta
 10. Helena

Top 10 populære drengenavne: 

 1. Albert
 2. George
 3. Charles
 4. Edward
 5. Christian
 6. Frederick
 7. Louis
 8. Arthur
 9. William
 10. Henry

Til sammenligning er Albert på en fjerdeplads over mest populære drengenavne i de skandinaviske kongehuse, mens Victoria er på en tredjeplads. 

Kilde: Expedia  

Anbefalet til dig