Paw patrol show
Foto: Presse I begyndelsen af det nye år kan vovserne, Ryder, Borgmester Godglad og alle de andre opleves på en helt ny måde.

De seje PAW Patrol-vovser til Danmark

Nu kommer de seje PAW Patrol-vovser til Danmark med det energifyldte musikalske show ”Redningsløbet”.

Har du børn i børnehavealderen kan du sikkert nynne med på den velkendte PAW Patrol-melodi eller måske endda nævne samtlige hundenavne i kor med dine børn.

Den animerede hitserie PAW Patrol er svær at slippe udenom for både børn og voksne, og i begyndelsen af det nye år kan vovserne, Ryder, Borgmester Godglad og alle de andre opleves på en helt ny måde. Det sker på scenen i KB-hallen, hvor alle de velkendte figurer, deres vilde køretøjer og seje udstyr bliver bragt til live.

Det kommer til at foregå i en klassisk teaterkulisse sammen med en videovæg, der fører publikum til et autentisk PAW Patrol-miljø med alle de kendte steder fra TV-serierne. Der vil være interaktive indslag, der inddrager publikum via interview, løsning af gåder med vovserne, følge efter Borgmester Godglad og meget mere, lover arrangørerne bag showet.

”PAW Patrol Live! – Redningsløbet” har allerede været en bragende succes i Europa. I Sverige har det solgt 80.000 billetter. Den spektakulære forestilling varer 1 time og 15 minutter og kan opleves i alt fire gange d. 4. og 5. januar 2020 i KB-hallen i København.

Billetter koster fra 150 til 320 kroner.

Og heldigvis taler både skuespillere og vovser dansk.

Her får du billetter til PAW Patrol Live!

Hvor: K.B. Hallen
Dato: 4. + 5. januar 2020
Varighed: ca. 1 time og 15 minutter
Billetter: via Billetlugen 
Mere information www.pawpatrollive.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Tumling og Gaver til børn