stine bramsen
SPONSORERET indhold

Stine Bramsen: ”Jeg er træt af, at vores dreng skal gå i en vuggestue, hvor der ikke er en, der hedder Muhammed”

Sangerinden Stine Bramsen savner lidt mere diversitet på de danske villaveje, fortæller hun i nyt interview med Vores Børn.

Af: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Privat
24. apr. 2018 | Børn | Vores Børn

Der er mange gode ting ved at flytte ud, hvor der er lyd, luft og en græsplæne at tumle på, når man har små børn. Men der er alligevel én ting, sangerinde Stine Bramsen savner ved villavejs-Danmark, som hun kender det:

- Jeg er træt af, at vores dreng skal gå i en vuggestue, hvor der ikke er en, der hedder Muhammed, siger hun i den nyeste udgave af magasinet Vores Børn, der er at finde på kioskens bladhylder fra 25. april.

- Det er klart ulempen ved at være flyttet på en villavej - der mangler diversitet. Det håber jeg, de kommer til at opleve i skolen. Det er vigtigt for os, fortæller sangerinden i et det ærlige interview til magasinet.

Selv er hun vokset op med en mor, der underviste flygtninge og indvandrere i dansk, og hun husker, hvordan hendes mor altid talte pænt om de mennesker, hun mødte igennem sit arbejde. Ligesom hun også mindes, hvordan hun oplevede deres kultur og traditioner, når familien blev inviteret med til fester eller blev budt på fremmed mad.

Stine Bramsen er i dag selv mor til to drenge: Alfred på 3,5 år og Lasse, der bliver 1 år til maj, som hun har sammen med sin mand, Kasper. For hende er det afgørende, at de lærer om forskellighed:

- Det er vigtigt for os, at vores børn vokser op med en forståelse for, at der findes forskellige religioner og mennesker fra forskellige steder i verden – som også er danske på deres egen måde.

Læs hele interviewet i Vores Børn nummer 3, der er i butikkerne onsdag 25. april. Læs også Stine Bramsen fortælle om:

  • Hvordan høje forventninger til sig selv som mor, gjorde hende usikker i starten.
  • Hvorfor hun ville ønske, at folk holdt op med at minde nybagte forældre om at nyde babyboblen.
  • Hvordan hun jonglerer både at være popstjerne på turné og at nå at hente børn tidligt så ofte, som muligt.

LÆS OGSÅ: Det var et mareridt at blive mor

LÆS OGSÅ: Petra Nagel om at være gravid: "Jeg har fået en tiltrængt pause fra at hade min krop"

LÆS OGSÅ: Jeg er fanget under mor-politiets forventninger