IKEA april 2020
Foto: IKEA Bæredygtige tekstiler og finurlige detaljer blandt april-nyhederne fra svenskerne.

IKEA-nyheder med farver og fede møbler: Se vores 9 udvalgte favoritter

Nyhederne byder på puder håndlavet i Indien af et socialt kvindeprojekt og tekstiler produceret med omtanke på miljøet. Vi er også faldet for et harlekin-gulvtæppe, smarte stole og en fin lampe blandt nyhederne fra IKEA, som vi glæder os mest til.

Glade farver og tropiske himmelstrøg er noget af det, der er i vente i den nye kollektion fra IKEA, som lander i butikkerne i april.

ALT.dk har som de første fået lov at bringe vores favoritter fra de populære svenskers april-nyheder. Her er vi blandt andet faldet for lækkert sengetøj, smukke stole og et cool vægur.

LÆS OGSÅ: Ikonisk IKEA-produkt stopper: Du har modtaget dit sidste af slagsen

Kollektionen byder også på ægte, indiske puder med farverige broderi og pomponer, som er højt på vores liste over smukke sommer-sager, der gerne måtte lande i vores hjem.

Netop de mange kulørte tekstiler er et bevidst valg fra boliggiganten, der forklarer, at det er en nem måde at få følelsen af sommer og lysere tider ind i ens boligindretning.

– Når årstiderne skifter, får vi ofte lyst til at forny vores hjem, så udtrykket passer til den tid, vi går i møde. Her er tekstiler en super god løsning, fordi man med ganske få midler kan give nyt liv til en stue, der mangler charme eller et soveværelse, der skriger efter farve – og så endda med god samvittighed, fordi tekstilerne er produceret med omtanke for miljøet, fortæller Sidsel Geisler Andersen, PR Leader hos IKEA Danmark.

Se vores særligt udvalgte favoritter fra IKEAs april-kollektion lige her:

April ikea indiske puder 2020.jpg

April ikea socialt arbejde idien.jpg

Ægte indiske puder – der støtter et godt formål

Pudebetrækkene KLARAFINA og MOAKAJSA er lavet i samarbejde med designeren Akanksha Deo, og derefter er alle betræk håndlavede i Indien af kunsthåndværkere, som en del af IKEA Social Entrepreneurs – et initiativ, der arbejder for at forbedre hverdagen for kvinder i deres lokalsamfund.

KLARAFINA og MOAKAJSA pudebetræk
PRIS: 99 kroner

April ikea bambus bordlampe 2020.jpg

Bambus-lampe med blødt lys

Den smukke bordlampe MISTERHULT er lavet af bambus. Den har et naturligt farvespil, som giver et blødere lys – så sommeren rigtig kan komme ind i vores stuer.

MISTERHULT bordlampe, bambus
PRIS: 229 kroner

April ikea sofa lilla 2020.jpg

Sid flot OG godt

Vi er meget begejstrede for den dybe lilla farve på denne fine lænestol. Den skulle stå i vores læsehjørne – og så er det KUN en bonus, at den er lavet, så man kan læne sig bagud og nyde max afslapning i den.

GISTAD lænestol
PRIS: 1499 kroner

April ikea magasinholder 2020 nyheder.jpg

Elegant magasinholder

Magasinholderen BUSKBO er rummelig og har et simple design med et naturligt udtryk. Den er lavet i naturmaterialet rotting, der bare bliver smukkere med årene.

BUSKBO magasinholder, rotting
PRIS: 179 kroner

April ikea Sengetøj lilla mønster.jpg

Mønstret sengesæt

Dette lilla sengesæt sender vores tanker mod varmere himmelstrøg og 1970’erne (på den fede måde!) med sit fine mønster.

VATTENFRÄNE dynebetræk og pudebetræk, lilla
PRIS: 129 kroner

April ikea vægur 2020.jpg

Sjovt vægur

"Hvad er klokken?" Det spørgsmål bliver helt sikkert lidt sjovere at svare på med dette finurlige og cool vægur. Sæt det sammen med flere ure på væggen og få et fedt udtryk.

STURSK vægur, sort
PRIS: 149 kroner

April ikea tæppe farver.jpg

”Tæppebombet” af skønne farver

Vi har brug for flere farver efter denne grå og regnfulde vinter, og det er der heldigvis råd for (og ikke mindst til..) med dette festlige gulvtæppe i harlekinmønster og med frynser.

VINDERÖD tæppe, fladvævet
PRIS: 99 kroner

April ikea sengesæt børn flamingo 2020.jpg

Søde flamingoer til de små

Hjemmets mindste hoveders sovetid er der også tænkt på i den nye kollektion med dette sengesæt, hvor de nuttede flamingoer får smilet frem hos os.  

RÖRANDE dyne-/pudebetræk til tremmeseng, flamingo/pink
PRIS: 69 kroner

April ikea kontorstol .jpg

Stol til kontoret

På hjemmekontoret eller til rundt om spisebordet? Kollektionen byder også på denne hvide stol i bløde former til en overkommelig pris – og så kan den køres rundt i hjemmet på sine små hjul og udfylde flere funktioner, hvis det kniber med pladsen.

LOBERGET/BLYSKÄR skrivebordsstol, hvid
PRIS: 169 kroner

Aprilnyhederne lander i alle IKEA-varehuse den 1. april.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, IKEA og Møbler