GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

IKEA Värmer
Foto: IKEA Ét designerpar Sverige og ét fra Kenya har sammen skabt den nye "vinter"-kollektion.

Smart puf, lænestol og lys-løsninger: Se vores 7 favoritter fra IKEAs nye særkollektion

Gør hjemmet klar til hygge, samvær – og elegant belysning fra en bærbar led-lanterne (du gerne vil have stående fremme!) med den nye kollektion fra svenske IKEA.

Når du indretter dit hjem for at gøre det klar til "vinterhygge", er det så et vidt forskelligt begreb, om du bor på den nordlige eller sydlige halvkugle?

Faktisk ikke, hvis vi skal tro de kreative kræfter bag den helt nye særkollektion Värmer fra IKEA.

LÆS OGSÅ: Ikonisk IKEA-produkt stopper: Du har modtaget dit sidste af slagsen

Bag kollektionen står nemlig to familier - som tilfældigvis også er to designerpar - fra henholdsvis Sverige og Kenya, der har samarbejdet om kollektionen, og deres fælles fokus var på at skabe indendørs samvær i de kommende, køligere måneder – hvad enten du bor nord eller syd på.

- VÄRMER er en meget personlig kollektion. Den tager afsæt i to familiers syn på, hvad vinterhygge går ud på. Det interessante er, at selvom familierne helt naturligt havde hver deres syn på begrebet, viste det sig, at det ikke har den store betydning, om man lever på den nordlige eller sydlige halvkugle. Vinterhygge betyder stort set det samme for os alle uanset temperaturen udenfor; at spise, spille spil og bruge tid med dem, vi holder af, siger Sofie Kragh Ingvorsen, PR Leader hos IKEA Danmark, i en pressemeddelelse.

ALT.dk har eksklusivt som første medie herhjemme fået lov at bringe billeder fra den nye kollektion, inden den lander i butikkerne fra 7. oktober og forhandles i en begrænset periode.

Se her vores 7 udvalgte favoritter fra Värmer-kollektionen:Ikea puf læder.jpg

Puf og tæppe

Både puf og det farverige - og store - tæppe vil pynte i de fleste stuer og bidrage til ægte hygge-stemning. De må i hvert fald meget gerne lande i vores.

VÄRMER puf

PRIS: 599 kr.

VÄRMER tæppe i 100% uld

PRIS: 1.299 kr.

Ikea avisholder.jpg

Smuk magasin- og avisholder

Slut med ikke at have et fast sted til alle vores yndlingsmagasiner og dagens avis. Denne kurv i flot design holder stilen hele året rundt.  

VÄRMER kurv asketræsfiner

PRIS: 299 kr.

ikea led lampe torv.jpg

Nytænkt lanterne

- Lanterner har eksisteret i hundredvis af år, og normalt oplyses de af stearinlys. I dag har vi mulighed for at erstatte lyset med en moderne LED-teknologi, der oplader ved hjælp af en USB-port og kan dæmpes efter behov. Som en kontrast til lanternens bløde, rene form, har vi tilføjet et rustikt reb i toppen, der gør det nemt at flytte lyset rundt, som man har lyst, forklarer ægteparret Jens Fager og Sarah Fager fra Sverige, der har været med til at udvikle produkterne i VÄRMER.  

VÄRMER LED-multibelysning

PRIS: 169 kr.

Ikea bænk entre.jpg

Bænk med mange funktioner

En på den ene side helt simpel træbænk, men på den anden side et møbel med flere funktioner. Stil den i entréen, under trappen eller måske som sofabord i stuen?

VÄRMER bænk

PRIS: 999 kr.

ikea Varmer lænestol.jpg

Stilfuld lænestol til hele familien

Kollektionens lænestol er både enkel og stilfuld. Den kan bruges af børn og voksne, og den store sædeflade giver også plads til, at begge parter kan sidde sammen – det er hygge!

VÄRMER lænestol, sort. B: 78 cm, D: 57 cm, H: 67 cm.

PRIS: 699 kr.

Ikea lysestager aluminium.jpg

Lysestage med hemmeligt rum

Vi blev svært begejstret, da vi så detaljen i disse aluminiumslysestager fra særkollektionen, som i forvejen er super cool i deres originale udtryk. Løft toppen af, og du har en lille ”krukke” med et ekstra rum til helt særlige sager.

VÄRMER lysestage aluminium

PRIS: 79 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, IKEA og Møbler