Lær at style din bolig som Sabine Lavigne & Kristine Meyer

Foto: Tia Borgsmidt, Pernille Enoch, Lisbeth Wedendahl

Lær at style din bolig som Sabine Lavigne & Kristine Meyer

Sabine Lavigne & Kristine Meyer: 'For os er et spændende hjem et hjem, hvor man mærker de mennesker, der bor der – jo mere kompromisløst jo bedre.'Sabine Lavigne og Kristine Meyer
Duoen er især kendt for deres fantastiske keramik, men arbejder også med stylingopgaver for magasiner i ind- og udland.

Hvad er de vigtigste regler, når man styler?

Når vi styler, både professionelt og privat, arbejder vi ikke med regler. Det vigtigste er at bruge sine sanser og mærke efter, hvornår det føles ‘rigtigt’. For os er et spændende hjem et hjem, hvor man mærker de mennesker, der bor der – jo mere kompromisløst jo bedre.

Hvad er absolut forbudt?
Ikke noget! Der bliver snakket så meget om det personlige hjem, og den bedste måde at få det på er at se indad i stedet for udad. At finde modet til at gå sine egne veje.

Har I en bestemt ting eller en farve, I altid vender tilbage til, fordi det bare fungerer?
Farven lyserød. Den fungerer både fra den helt svage udgave til den skrappe. Hos os findes den på væggene, på møblerne, i vaserne og i køkkenskabene.

Hvad er jeres bedste råd?
At lave et stilleben og at indrette er ligesom at skabe et billede. Det handler om komposition, proportioner, kontraster, dynamik og farver. Men der er ikke nogen skabelon på at skabe det perfekte hjem.► SE OGSÅ: Lær at style din bolig som Julie Vöge
► SE OGSÅ: Cool og klassisk villalejlighed
► SE OGSÅ: Julies iderige indretning

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning