Sy søde grydelapper med katte fra Hjemmet
SPONSORERET indhold

Sy søde grydelapper med katte

Sy selv de sødeste grydelapper og brødserviet med katte af f.eks. et ternet viskestykke.

Af: Inga Andersen Foto: Thomas Hergaard
28. feb. 2014 | Håndarbejde | Hjemmet

Sy selv grydelapper og brødserviet med katte af f.eks. et ternet viskestykke fra creativ company, tlf. 96 13 30 10. Der er desuden brugt en rest sort cowboystof, strygefix, syntetisk pladevat, 3 sorte kouserringe, sort brodergarn samt grøn glitterlim fra Stof & Stil, tlf. 70 22 21 21.

Klip viskestykket over i 2 dele. Den ene dels trevlekant siksakkes og sys 1 cm om mod vrangsiden. Tegn en kat af efter mønstret. Klip 2 katte ud i stof (spejlvendte), stryg dem på med strygefix og applikér dem på. Sy brodergarn fast som knurhår og glimmerlim til øjne.

Det andet stofstykke klippes over i 4 lige store dele (2 til hver grydelap). Klip 2 stk. syntetisk pladevat til hver grydelap. Applikér en kat på hver grydelaps forside. Læg 2 stofstykker ret mod ret med vatstykkerne under. Sy hele vejen rundt, men lad en åbning være til at vende gennem. Klip hjørner af ind til sømmen, vend retsiden ud og kantstik 2 mm fra kanten, samtidig med at åbningens trevlekanter puttes ind mellem lagene. Sæt en kouserring i hver grydelap og i servietten til ophæng. Der er vejledning med i posen med kouserringe.

Skabelon til kat - klik her »