Omelet med spinat og røget laks
SPONSORERET indhold

Omelet med spinat og røget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bliv inspireret til en god morgenmad at starte dagen på med denne simple opskrift på omelet med laks og spinat.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
09. jul. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
2 personer

Ingredienser

100 g spæd spinat
1 porre, ca. 120 g
4 æg
½ dl minimælk
salt og peber
1 tsk. olie
50 g røget laks

Tilbehør:
2 skiver
fuldkornsrugbrød
2 spsk. tomatketchup
2 gulerødder i stave
1 rød peber i strimler
½ fennikel i både

  1. Skyl spinaten. Skær porrer i skiver. Kom porrerne i kogende letsaltet vand. Kog dem 2-3 min. Kom spinatbladene i, og kog videre ca. 1 min. Hæld det hele i en si, og lad vandet dryppe fra.
  2. Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggehviderne stive. Kom æggeblommerne, mælk, salt og peber i æggehviderne, og pisk det hurtigt sammen.
  3. Lad olien blive varm på en pande. Hæld æggemassen på. Læg låg på. Lad omeletten bage ved svag varme ca. 10 min. Når omeletten er gennembagt, løsnes den forsigtig fra panden – lad halvdelen af omeletten glide over på et serveringsfad. Fordel porreblandingen og laksen herpå. Fold resten af omeletten over. Her har vi bagt 2 små omeletter af portionen i stedet, så der er en til hver.