3 lækre starters
3 fantastiske starters perfekt til en grillaften
Ingredienser
Miniromaine med rejer & edamame:
8 stk.
8 miniromainesalatblade
1 dl fraiche 6-9 %
wasabi
1 spsk hakket koriander
1 spsk hakket mynte
salt, peber
150 g pillede rejer
75-100 g edamamebønner
sød paprika
Grillede quesadillas:
16 stk.
4 fuldkornstortillaer
75 g reven cheddar/gouda
1 finthakket rød chili
1 lille udkernet, finthakket snackpeber
1 bundt snittede forårsløg
1 lille fintsnittet rødløg
1 dl hakket koriander
Toast med puré af grøn asparges:
8 stk.
8 små stykker ristede fuldkornsbrød
200 g dampede grønne asparges
2 tsk citronolivenolie
1 spsk hakket kørvel
4 spsk mandelmel
salt, peber
75 g lufttørret skinke
Sådan gør du:
Miniromaine med rejer & edamame:
Læg salatbladene på et fad. Rør og smag fraichen til med wasabi, kryddergrønt samt salt og peber. Vend cremen med rejer og bønner, top salaten i bladene, drys med lidt sød paprika, og server. 40 kcal pr. stk.
Grillede quesadillas:
Bland den revne ost med de øvrige ingredienser. Læg tortillaerne sammen to og to med fyldet, og pres dem godt sammen. Steg tortillaerne på grillen eller på en varm pande i ca. 2 minutter på hver side. Afkøl en smule, og skær i tykke strimler. 50 kcal pr. stk.
Toast med puré af grøn asparges:
Blend asparges, olie, kørvel og mandelmel. Smag til med salt og peber. Fordel aspargespuréen på brødene, top med skinke og kørvel, og server. 140 kcal pr. Stk.