SPONSORERET indhold
Æblegrød med skyr og kanel-croutoner
Klassisk dessert i en helt ny udgave.
4
Ingredienser
5 mellemstore æbler, f.eks. gråsten,
belle de boskoop, coxorange eller
ingridmarie
½-1 dl vand eller æblemost
½-1 vaniljestang
3 spsk rørsukker
Servering:
1-1½ dl skyr
Kanelcroutoner:
4 skiver speltbrød
1 spsk sukker + 1 spsk kanel
Sådan gør du:
Skræl, udkern og snit æblerne i mindre stykker, og kom dem i en gryde med vand eller æblemost og vanilje. Damp æblerne møre under omrøring, smag til med sukker og afkøl grøden. Skær brødet i passende firkanter, bland dem med kanel-sukker, bred croutonerne ud på en plade med bagepapir og bag dem gyldne og sprøde ved 200-225° i 8-10 minutter.
Energi pr. person: 220 kcal, fedt 4%, protein 15%, kulhydrat 81%