Æggewraps med asparges & bresaola
Wraps på en ny måde - passer perfekt til frokost eller brunch.
Ingredienser
4 æg
4 spsk minimælk
salt, peber
olie til bagning
Fyld:
2 spsk dukkah
basilikumblade
100 g bresaola i tynde skiver
350 g blancherede eller ristede grønne asparges
spæde salater
½ agurk i skiver
400 g fuldkornsbrød
Sådan gør du: Pisk 1 æg med 1 spsk mælk samt lidt salt og peber. Bag æggemassen på en lille pande ca. 20 cm i diameter. Bag, til æggemassen er stivnet, men stadig blød, så den kan rulles. Vip pandekagen over på en tallerken, drys lidt dukkah på, og rul den sammen med frisk basilikum, bresaola og asparges. Gentag processen, til du har 4 flotte wraps. De kan holdes varme i ovnen, efterhånden som de er bagte. Server med spæde salater, agurk og fuldkornsbrød.
Energi pr. person: 470 kcal, fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%
TIP! Er dine asparges blevet bløde, kan du sætte dem i en skål med lidt koldt vand og i køleskabet et par timer.