Aioli med sommergrønt
SPONSORERET indhold

Aioli med sommergrønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn sommerdip til grillmad.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
19. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

200 g ægte mayonnaise
1 dl forskellige, finthakkede krydderurter som f.eks. persille, purløg, estragon, karse
2-5 fed hvidløg (efter smag, 5 er det rigtigste)
ca. 800 g rensede grønsager, f.eks. gulerod, grønne bønner, små kartofler, asparges
4 hårdkogte æg.

  1. Rør mayonnaisen sammen mede krydderierne, og lad den gerne trække nogle timer på køl. Tilbered grønsagerne efter behov: Kartofler og bønner koges møre, gulerødder knap møre, asparges og blomkål blancheres kun.
  2. Anret alt det grønne sammen med den krydrede hvidløgsmayonnaise.