Østers a la Bloody Mary
SPONSORERET indhold

Østers a la Bloody Mary

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, det her er verdens hurtigste og lækreste lille snack. Den vil slå benene væk under både dig og dine gæster – eller sætte stemningen ved en romantisk middag for to.

Af: Louisa Lorang Foto: Stine Christiansen / Skovdal.dk
03. okt. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
1-2

Ingredienser

½ dl tomatjuice
6-8 dråber tabasco
2 spsk citron
2 spsk olivenolie
salt
lidt friskkværnet peber
1 spsk fint hakket bladselleri
1 spsk fint hakkede skalotteløg
6-8 østers
knust is

Sådan laver du østers a la Bloody Mary

Rør tomatjuice med tabasco, citron, olivenolie, salt og peber. Bland bladselleri og løg i, og smag til. Åbn østersene, og løsn dem fra skallerne. Sæt dem på knust is, og server dem straks toppet med tomatdippen.

TIP
Hvis din fiskehandler er venlig, vil han åbne dine østers for dig, så du kan hente dem lige inden servering.


PRØV OGSÅ: Spinatdip med kikærter, ricotta og skyr