Spinatdip med kikærter, ricotta og skyr
SPONSORERET indhold

Spinatdip med kikærter, ricotta og skyr

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super blid og frisk dip. Den er skøn til at dyppe grøntsager i eller til at bruge i stedet for mayonnaise i en sandwich.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
26. sep. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2-4

Ingredienser

2 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
200 g babyspinat
salt
100 g mørkogte kikærter
150 g ricotta
100 g skyr
3-4 spsk citronsaft
salt

Sådan laver du spinat-dip

Sauter løget i lidt olie på en varm pande. Kom spinat på, og lad den falde sammen. Krydr med salt, kom spinaten i en si, og lad den dryppe af. Blend kikærterne med spinat, ricotta og skyr. Blend spinat i til sidst, og smag til med citron og salt. Servér dippen til sprøde grøntsagsstænger, eller brug den som smørrepålæg for eksempel på ristet rugbrød.

TIP
Kikærter fra dåse kan også bruges.