Ananasfromage med frisk ananas

Ananasfromage med frisk ananas - opskrift fra Hendes Verden

Ananasfromage med frisk ananas

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 personer
Ingredienser

½ moden ananas (ca. 250 g)
1½ dl lys rørsukker
1 vaniljestang
5 blade husblas
½ dl rom
3 dl piskefløde
1½ dl græsk yoghurt 10 %
eller syrnet fløde 9 %
evt. 50 g kokosflager eller
kokosmel
Tørrede ananas:
8 meget tynde skiver ananas
2 spsk. sukker

  1. Blend ananas med sukker og korn fra vaniljestangen, og kog det sammen i en lille gryde 3-4 min. Læg husblas i blød i koldt vand ca. 5 min. Tag husblassen op af vandet, og pres overskydende væde bort. opløs husblassen i ananasmosen, når den er blevet lunken (ca. 37 gr.), og tilsæt rom.
  2. Pisk fløden til skum, og vend det i en helt kold ananasblanding sammen med yoghurt. Hæld fromagecremen over i en skål, og lad det stå koldt, til den skal spises (mindst 2 timer).
  3. Rist kokosflager eller kokosmel på en pande, til de er let gyldne.
  4. Læg ananasskiverne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 100 gr. I ca. 30 min. drys med sukker, og lad dem stå i ovnen ca. 20 min. mere. Sluk ovnen, og lad dem stå ved eftervarmen ca. 30 minutter.
  5. Lav gerne de tørrede ananas dagen før, de skal spises, så de kan tørre et døgn i fri luft.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert

610x200_woordy_dmjpg.jpg