Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på Anne Bechs knækbrød
Foto: Gyldendal

Opskrift på Anne Bechs knækbrød

Anne Bechs knækbrød

Anne Bechs hjemmelavet knækbrød fyldt med gode sager.

plate 3 bradepander
printer Print

Anne Bechs knækbrød

1 dl havregryn, gerne glutenfri
1 dl hørfrø, malede
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
2 dl rismel
1 dl boghvedemel
groft salt
½ dl sesamfrø
½ dl chiafrø
½ dl mandler, malede
½ dl olivenolie
2½ dl vand

Sådan laver du Anne Bechs knækbrød

Tænd ovnen på 180 grader. Bland alle ingredienser sammen. Del dejen i 3 dele. Rul hver del ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir, så det passer til størrelsen på en bradepande. Rids med en kniv der, hvor du gerne vil have, at knækbrødet skal knækkes over, når det er bagt. Når du har fjernet det øverste bagepapir, skal knækbrødet have et drys salt. Bag i forvarmet ovn i 15 min.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sundt brød, Knækbrød, Anne Bech, Brød og Bageopskrifter