Appelsin-is med ingefærsirup
SPONSORERET indhold

Appelsin-is med ingefærsirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

05. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til
2 af de små bægre
3 spsk. sukker
1 dl ingefærsirup eller ahornsirup
2 dl appelsinsaft
2 tsk. reven appelsinskal af en usprøjtet appelsin
21/2 dl piskefløde
Pynt:
reven lime- eller appelsinskal
Tilbehør:
melon

  1. Pisk æggeblommerne med sukkeret, tildet er cremet og kummende. Tilsæt sirup,appelsinsaft og -skal. Pisk fløden til skum, og vend det i cremen.
  2. Frys isen i en fryseegnet beholder i mindst 6 timer. Har du en ismaskine, kan du fryse isen heri, så skal fløden bare røres i cremen uden at blive pisket til skum først. Ved servering pyntes isen med reven lime- eller appelsinskal.