Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

spansk Appelsinsalat

spansk Appelsinsalat

Appelsinsalat med bladselleri & peberfrugt

En enkel salat, som smager godt til brunch eller til kød eller fisk

4-6
Print

1 kg appelsiner
50 g milde løg
2-3 blad- selleristængler
200 g grøn peber
1 lille håndfuld bredbladet persille (eller mynte)

Dressing:
2 spsk olivenolie
salt, peber

Sådan gør du: Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Fjern evt. kerner, og fordel skiverne på et fad. Pil, halver og skær løget i meget tynde både. Fordel dem over appelsinerne. Skær bladsellerien i tynde skiver, og fordel dem over. Det samme med peberfrugten. Skyl, slyng og hak persillen groft. Drys med salt og peber før servering, og dryp olien over. Pynt med persillen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater og Appelsin