spansk Appelsinsalat
SPONSORERET indhold

Appelsinsalat med bladselleri & peberfrugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En enkel salat, som smager godt til brunch eller til kød eller fisk

Af: Tina Scheftelowitz & Lasse Thielfoldt
22. jul. 2016 | Opskrift | Fit living
4-6

Ingredienser

1 kg appelsiner
50 g milde løg
2-3 blad- selleristængler
200 g grøn peber
1 lille håndfuld bredbladet persille (eller mynte)

Dressing:
2 spsk olivenolie
salt, peber

Sådan gør du: Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Fjern evt. kerner, og fordel skiverne på et fad. Pil, halver og skær løget i meget tynde både. Fordel dem over appelsinerne. Skær bladsellerien i tynde skiver, og fordel dem over. Det samme med peberfrugten. Skyl, slyng og hak persillen groft. Drys med salt og peber før servering, og dryp olien over. Pynt med persillen.